Și-a chemat prietenii la ziua ei, dar aceștia s-au trezit în mijlocul unei nunți. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 20 Martie 2019 17:14
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019 15:59
Categorie: Stiri Diverse
Zi de naștere transformată în nuntă

O femeie din Scoția le-a făcut o surpriză prietenilor ei, chiar în ziua în care și-a organizat aniversarea de 30 de ani. Invitaților nu le-a trecut prin cap că femeia urma să se căsătorească chiar în acea zi.

Samantha și logodnicul ei James Allan, în vârstă de 32 de ani, au ales să se căsătorească într-un cadru restrâns, doar cu familia și prietenii apropiați și s-au asigurat că nimeni nu bănuiește nimic despre fericitul eveniment, potrivit Metro

În timpul petrecerii pentru ziua de naștere a femeii, mama sa a mers pe scenă, a luat microfonul și a făcut marele anunț. I-a rugat pe toți invitații să se intoarcă pentru a vedea mirele și mireasa.

Momentul emoționant a fost filmat, iar în imagini se vede urimirea invitaților atunci când realizează că se află, de fapt, în mijlocul unei nunți.

„Totul a fost perfect în ziua aceea. Nu m-aș fi putut gândi la o nuntă mai frumoasă. A fost exact așa cum mi-am dorit. M-am căsătorit cu bărbatul cu care vreau să îmi petrec tot restul vieții. Reacția invitaților a fost uimitoare. Toți au spus că a fost cea mai frumoasă surpriză și că nu au avut nicio idee despre ceea ce urma să se întâmple”, a spus Samantha.

Cei doi tineri s-au logodit în luna august a anului trecut, dar nu aveau planuri să se căsătorească prea curând. Însă lucrurile s-au schimbat după ce Samantha a pierdut un copil, motiv pentru care s-au gândit că trebuie să aducă ceva pozitiv în viața lor.

„Nu îmi place să fiu în centrul atenției, de obicei îmi place să stau în umbră. Niciodată nu mi-am dorit o nuntă mare, pentru că nu mă reprezintă”, a mai spus femeia. 

Cu o săptămână înainte de marele eveniment, Samantha i-a spus bunicii sale ce a plănuit. „Credea că e o glumă, dar s-a bucurat mult pentru noi”.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO