Ponta, mesaj furios din aglomerația de pe aeroport: „Mincinosule, incompetentule!”


Ultimul update: Sambata 22 Iunie 2019 08:13
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2019 08:08
Categorie: Stiri Diverse
victor ponta aeroport

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a postat sâmbătă noaptea, pe Facebook, de la Aeroportul Henri Coandă, un mesaj dur pentru ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

Acesta spune că aproape o mie de oameni vor să îi transmită acestuia gânduri “de bine”, numindu-l mincinos, nesimţit, incompetent, pentru aglomeraţia din aeroport, pentru absenţa porţilor electronice pentru cei care au paşapoarte biometrice, pentru personalul insuficient şi pentru faptul că este singurul aeroport din Europa unde nu mai există cărucioare pentru cei cu bagaje multe, care ”probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu că din Teleorman nu mai e la modă”.

”Cuc, lasă minciunile şi afacerile şi fă ceva pentru românii de care îţi baţi joc în fiecare zi!”, încheie Ponta.

”Aeroportul Bucureşti Otopeni-ora 1.30 dimineaţă! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri “de bine” (alături de tradionala deja “..ie”): mincinosule, nesimțitule, incompetentule! Poliţiştii de frontieră stau înghesuiţi în câteva cabine şi fac minuni să proceseze paşapoartele oamenilor obosiţi de pe drum şi nervoşi pentru cozile uriaşe / pentru noi spaţii şi noi cabine pentru poliţişti este nevoie de aprobarea şi organizarea Ministerului Transporturilor-care evident are treburi mai importante de făcu! Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!”, îşi începe Ponta postarea pe Facebook, căreia îi ataşează şi două fotografii.

El afirmă că, pentru a pune porţi electronice accesibile tuturor celor care au paşapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor, ”care nu are timp de aşa ceva!”.

”După ce reuşim să trecem toţi de control (prin efortul poliţiştilor prezenţi la oră asta la treabă) ajungem la bagaje unde urmează să aşteptăm încă o jumătate de oră că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă. Şi pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor! Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil şi din lume) unde NU MAI EXISTĂ cărucioare pentru cei cu bagaje multe-probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu ( că din Teleorman nu mai e la modă)!”, îşi continuă el relatarea.

În opinia fostului premier, românii din Diaspora sunt indignaţi pe bună dreptate) că au stat la cozi la vot pe 26 mai, iar acum vor vedea că vin acasă în vacanţă şi vor sta şi mai mult la cozi la aeroporturi şi la punctele de trecere a frontierei terestre, ”pentru că Ministrul Transporturilor are alte preocupări; minciuni la televizor şi şedinţe de partid”.

Liderul Pro România consideră că din acest motiv ”avem nevoie să scăpam de miniştrii politruci, mincinoşi şi corupţi”, ca să nu mai vedem cum statul român îşi umileşte cetăţenii în fiecare zi.

El avertizează că nu mai are chef de toţi “inteligenții” de profesie care, la orice critică face, îi postează răspunsul ”imbecil”“ ”Dar ce, măi Ponta, pe vremea ta nu era așa?”.

”Nu, nu era, pentru că eu luăm imediat măsuri concrete când apărea o criză. Şi pentru că din 2015 până azi traficul aerian şi terestru au crescut enorm şi condiţiile au rămas acelaşi! Şi oricum ce am făcut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legătură cu ce trebuie făcut acum!”, este replica fostului şef al Executivului.

”Cuc, lasă minciunile şi afacerile şi fă ceva pentru românii de care îţi baţi joc în fiecare zi!”, spune Victor Ponta în finalul mesajului.

victor ponta aeroport Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
ceai
Un hotel serveşte ceai la preţul de 200 de dolari pentru o ceaşcă. Unde este produs
Doi bătrâni au murit în aceeași zi, după o căsnicie de 71 de ani
Un tramvai a deraiat la Cluj, după ce a fost lovit în plin de o cisternă
Un adolescent și-a uimit colegii cu o ținută neobișnuită. Cum a venit la balul de absolvire
Capră neagră, lăsată să agonizeze din lipsa procedurilor
Momentul în care o tânără răpește un bebeluș de lângă mama lui, pentru a-l vinde pe stradă
Militarul rus de culoare care a participat la operaţiunile de decontaminare la Cernobîl - 7
Mărturiile singurului soldat de culoare de la Cernobîl: „Împărțeam hrana cu câinii”
O creatură marină de dimensiunea unui om, descoperită în apele britanice. VIDEO
Cum arată acum tânăra terorizată de iubit să meargă la sală. „Nu voia să mă îngraș”. FOTO
Răsturnare de situație în cazul vedetei ucise de TIR. Acum 3 ani, își înscenase moartea
Imagini virale cu o căprioară albă pe un câmp din Cluj: "Un fenomen foarte rar"
Momentul în care soacra lui Kinsey Wolanski dă buzna pe teren, în costum de baie. FOTO