Polițist înjurat și amenințat cu bătaia în Timișoara, după ce a amendat un șofer. VIDEO

Dată publicare: 17-06-2019 22:06
Dată actualizare: 17-06-2019 22:10


politist rutier

Un polițist din Timișoara a fost înjurat și amenințat de prietenul unui șofer pe care l-a oprit în trafic, pentru un control de rutină, în noaptea de duminică spre luni.

Aflați în patrulare, polițiștii au tras pe dreapta un șofer și când i-au verificat documentele au constatat că permisul de conducere era deteriorat, aşa că au decis să-l amendeze.

În timp ce unul dintre agenţi scria procesul verbal, pasagerul din dreapta a ieşit din maşină și a început să-i ceară socoteală polițistului. L-a ameninţat cu bătaia, i-a spus că are „pile” la mascaţi şi l-a înjurat. În scandal a intervenit şi soția bărbatului agresiv, relatează opiniatimisoarei.ro, a publicat și imagini cu conflictul.

Încă un echipaj de poliţie a sosit la faţa locului pentru a aplana conflictul.

„În data de 17.06.2019 în jurul orelor 4.10, un bărbat în vârstă de 35 de ani, pasager într-un autoturism oprit pe strada 16 Decembrie pentru un control de rutină, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa organelor de poliţie. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 800 de lei în baza legii 61/1991”, a transmis pentru Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Sursa: Opinia Timisoarei


VIDEO PROTVPLUS.RO