Pățania unei tinere din București care a vrut să vândă un ceas de aur pe internet

Ultima actualizare: 24-06-2020 21:28
Adina Nanes

O tânără blogger din București a povestit pe contul de Instagram că a vrut să vândă un ceas de aur pe internet, dar a rămas fără el după ce doi polițiști i l-au confiscat chiar în momentul în care s-a întâlnit cu o femeie care a pretins că vrea să îl cumpere

„Toată povestea a început de la un ceas de aur marca Geneve de 20 de ani în familia noastră, a fost al mamei mele, mi-a rămas mie după ce a murit în 2006. Voiam să renovez câteva camere în casă și m-am gândit să îl vând. Am vorbit cu prietenul meu și am zis să îl punem pe internet. De existența ceasului știu doar câteva prietene apropiate”, a povestit Adina Naneș pe Instagram.

Conform spuselor sale, pe 17 iunie, cei doi s-au întâlnit la Piața Romană cu o femeie care a pretins că vrea să îl cumpere.

„A apărut persoana, la 30 de secunde apar doi indivizi care aveau la gât legitimații de poliție și ne spun nouă că ceasul este furat și face obiectul unui dosar penal”, a continuat tânăra.

Totul s-a mutat la sediul secției 9 de Poliție din Sectorul 2, susține Adina. Acolo ea și prietenul ei au fost audiați, iar ceasul a fost fotografiat și confiscat.

„Polițiștii au săvârșit un abuz împotriva noastră. Nu i s-a spus care este baza legală. Am făcut plângere la Parchet și voi continua toate demersurile necesare. Am dovezi clare prin care pot arăta că este ceasul meu, inclusiv din 2007, purtând ceasul”, a mai spus tânăra.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO