Panică într-un avion care zbura spre Dubai. Pasagerii acuzau că se sufocă: ”Se făcuse verde”

Ultima actualizare: 20-01-2019 11:55
pasageri in avion
iStock

Mai mulți pasageri ai unui avion care zbura de la Moscova spre Dubai au început să se simtă rău, pretinzând că se sufocă, relatează Daily Mail.

După o oră de la decolare, pilotul companiei Ural Airlines a fost nevoit să facă o aterizare de urgență la Volgograd, acolo unde au ajuns de urgență și cinci ambulanțe. 

În imaginile surprinse de un pasager, mai mulți medicii au urcat la bordul aeronavei și au acordul primul ajutor persoanelor care acuzau stări de rău. Două dintre acestea au fost transportate la spital.

Dintre cei 150 de pasageri aflați la bordul aeronavei, cei care s-au simțit rău au fost cei aflați la clasa economică, după spusele celor de la bord.

O pasageră a povestit că o femeie aflată în apropierea ei țipa după ajutor pentru soțul ei care se simțea foarte rău.

"Am fost trezită de o tânără care țipa după ajutor. Fața bărbatului se făcuse verde, iar atunci panica a cuprins pe toată lumea””, a povestit femeia.

Bărbatul nu mai putea să respire și se sufoca, conform acesteia.

Mai multe persoane, speriate și-au luat copiii și s-au mutat cât mai departe de locurile unde cei mai muți oameni au început să se simtă rău.

"Toți însoțitorii de bord s-au panicat, iar căpitanul aeronavei a luat decizia să facă o aterizare de urgență", a spus Ilya Brinder, pasager.

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, Anastasia Golodova, a declarat că avionul a reluat zborul spre Dubai după 2 ore și 20 de minute.

Trei pasageri care au avut nevoie de îngrijiri medicale au reluat zborul, însă alți doi au rămas internați în spital.

Până în acest moment, nu a existat nici o explicație oficială despre ceea ce ar fi putut cauza simptomele ciudate ale pasagerilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO