Operațiune spectaculoasă de salvare. Un motan a căzut de pe un baraj

Ultima actualizare: 19-01-2019 10:02

O pisică aventuroasă din Indiana a dat de bucluc. S-a cățărat, numai ea știe cum, pe un baraj înalt, acoperit cu zăpadă și gheață, fără să mai poată coborî de acolo.

Noroc cu doi militari geniști, care i-au venit în ajutor. Un pescar cu privire ageră a văzut mică felină, sus, pe barajul acoperit cu gheață.

Și-a dat seama că ar putea să cadă în orice moment de acolo și a chemat poliția... Departamentul șerifului a trimis imediat câțiva oameni, dar aceștia nu puteau să ajungă la la pisoi.

Atunci, doi genisti, care întâmplător efectuau lucrări la baraj, s-au hotărât să dea o mâna de ajutor.

Au primit permisiunea să oprească fluxul de apă și au pornit cu barca în misiunea de salvare. Atunci când s-au apropiat de zidul de beton, motanul a alunecat sau poate a sărit... însă a fost prins de cei doi salvatori, înainte să cadă în apa rece ca gheața.

Năzdrăvanul ghemotoc de blăniță neagră a fost botezat domnul Vengi - după numele unei regine dintr-un show cu travestiți. În jargonul urban a devenit o expresie, care înseamnă ieșire spectaculoasă din scenă. Stăpânul spune că motanul pleacă deseori hai hui, dar seara revine acasă. De data această lipsea, însă, de câteva zile.

Slăbise puțin, dar nu părea să aibă alte probleme după această expediție aventuroasă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO