O vedetă Youtube a murit după un accident cu parapanta. Cum a fost găsit trupul său

Ultima actualizare: 31-07-2019 23:04
king of random
youtube.com

Starul Youtube Grant Thompson, vedeta canalului „King of Random”, a murit într-un accident cu parapanta.

Bărbatul de 38 de ani, al cărui canal avea 11 milioane de abonați cu miliarde de vizualizări, a murit luni, iar trupul său a fost descoperit a doua zi datorită unui dispoitiv GPS pe care îl avea cu el.

Moartea lui Thompson a fost confirmată oficial pe pagina sa de Instagram, solicitând fanilor „să facă un act aleatoriu de dragoste sau bunătate” în onoarea starului Youtube, scrie BBC.

Într-un interviu acordat MediaKix în 2017, Thompson a mărturisit că în copilărie a fost agresat, însă, în cele din urmă a reușit să-și învingă traumele și a devenit pilot. După ce a zburat avioane mai bine de un deceniu, a intrat într-o afacere în domeniul imobiliar și și și-a deschis canalul YouTube.

„Am început să fac videoclipuri pe YouTube, arătând oamenilor tot ce-mi vine-n minte”, a spus el la acea vreme.

Omagiile aduse lui Thompson au început să vină de la fani și colegii de pe platforma Youtube după ce a fost anunțat decesul său, inclusiv Logan Paul, care a spus că este îndurerat de pierderea colegului său.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO