O companie aeriană a dezvăluit cele mai sigure locuri din avion. De ce a șters mesajul

Dată publicare: 18-07-2019 18:10
Dată actualizare: 18-07-2019 18:23


O companie aeriană a dezvăluit cele mai sigure locuri din avion

O companie aeriană a dezvăluit locul pe care pasagerii trebuie să-l ocupe în avion pentru a avea cele mai mari șanse de supraviețuire în cazul unui incident aviatic.

Însă, la numai 12 de ore după postarea de pe Twitter, compania a șters mesajul.

Motivul? Reacțiile vehemente ale utilizatorilor, scrie Daily Mirror.

Compania KLM India a postat pe Twitter un mesaj în care arăta unde este cel mai bine să stai în avion pentru a avea cele mai mari șanse de supraviețuire dacă avionul se prăbușește sau are loc o aterizare forțată.

Reprezentanții companiei au susținut că, potrivit unor studii, rata mortalității este mai ridicată printre pasagerii care ocupă locurile de la mijlocul aeronavelor.

Cele mai sigure locuri ar fi cele din spate, potrivit companiei.

"Potrivit unor date studiate de Time, rata mortalității pentru cei de pe scaunele din mijloc este cea mai ridicată. Totuși, rata fatalității pentru locurile din față este mai mică, și și mai mică în cazul locurilor din spatele avionului", se arată în mesajul postat pe Twitter.

Postarea este însoțită de o fotografie cu un scaun de avion, însoțită de mesajul: "Locurile din spatele avionului sunt cele mai sigure!"

Reacțiile celor care au văzut Tweet-ul au fost însă extrem de vehemente, compania fiind condamnată pentru mesajul transmis.

În consecință, oficialii companiei daneze și-au cerut scuze și au șters postarea.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO