Nepoata unui celebru mafiot, vedetă de televiziune. Scandalul uriaș declanșat

Ultima actualizare: 13-01-2019 17:45
Karina Seabrook
Instagram

Karina Seabrook, nepoata mafiotului Sammy ”Taurul” Gravano, este vedeta unui reality show produs de MTV, fapt care a stârnit critici dure în Statele Unite.

 

Noua emisiune ”Made in Staten Island” prezintă viețile tinerilor care au avut în familie infractori celebri și care încearcă să se rupă de trecutul lor. Printre ei și Karina, rudă cu unul dintre cei mai celebri mafioți din istorie, Sammy ”Taurul” Gravano.

Tânără este chiar prezentată în timp ce vorbește la telefon cu bunicul ei, Gravano, eliberat în 2017 din închisoare după ce a ispășit 17 ani, despre viața ei și ce planuri are.

Vorbim săptămânal. Este plăcut să pot discuta cu el, mai ales după ce am stat atâta timp despărțiți”, spune Karina.

De asemenea, în emisiune sunt prezentate scene în care tânăra se laudă că știe mafioți celebri și a crescut cu ei.

Aceste lucruri au declanșat furia locuitorilor din Staten Island, care susțin că li se creează o imagine negativă. 7.000 de oameni au semnat o petiție în care critică postul TV pentru că prezintă orașul ca pe o ”adunătură de gangsteri, drogați și ratați”. Chiar și primarul New York-ului, Bill de Blasio, a scris pe Twitter că sunt promovate stereotipuri în goana după audiență.

Karina susține însă că nu îi pasă de petiție și că oamenii s-au grăbit să judece show-ul.

Bunicul ei, Sammy Gravano, a fost numărul 2 în Familia Gambino și l-a ajutat pe John Gotti să ajungă șeful ei, după ce a plănuit asasinarea lui Paul Castellano, în 1985.

Câțiva ani mai târziu, Gravano a devenit informator al FBI și l-a ”turnat” pe John Gotti, povestind cum a ordonat 19 asasinate. Gravano a primit 5 ani, pentru că a acceptat să coopereze, în timp ce Gotti a primit închisoare pe viață.

Cu toate acestea, Sammy Gravano a comis noi ilegalități după ce a fost eliberat, iar în 2001 a primit o nouă condamnare, pentru trafic de droguri. În 2017, a fost eliberat condiționat.


John Gotti, centru, și Sammy Gravano, dreapta
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO