Miss World 2019. Cum arată tinerele care aspiră la titlul de regină a frumuseţii


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2019 09:50
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 08:22
Categorie: Stiri Diverse

Peste trei săptămâni Londra vă găzdui finala concursului Miss World. Cele 120 de tinere care aspiră la titlul de regină a frumuseţii au ajuns deja în capitala britanică şi pentru multe dintre ele o primă probă este...vremea.

120 de tinere reprezentând țări din întreaga lume - din Trinidad Tobago până în India şi din Brazilia până în Coreea, au ajuns ieri în Londra pentru marea finală a concursului de frumusețe Miss World. România nu participă la ediţia din acest an - cu numărul 69.

Maria Del Mar Aguilera Zuheros, Miss Spania: "Sunt mândră să reprezint Spania pentru că e o ţară plină de cultură, istorie, gastronomie, oameni buni, multe dintre lucrurile pe care le iubesc."

Mariah Nyayeina Joseph Maget, Miss Sudanul de Sud:
"Pentru mine înseamnă mult pentru că acum sunt un fel de ambasador - eu sunt. Ţin asta, e întregul Sudan de Sud. Aşa că e datoria mea să-mi reprezint frumoasă ţară cât mai bine."

Vremea rece din Londra le-a dat bătăi de cap concurentelor venite din regiuni însorite.

Ashley Alvidrez, Miss Mexic: "E atât de frig! Nu am fost niciodată într-un loc atât de friguros. Când eram afară şi făceam poze am simţit că-mi îngheaţă degetele şi eram... O, Doamne."

Tya Jane La Shon Ramey, Miss Trinidad și Tobago: "Venind din Caraibe, unde e mereu soare şi ploi 365 de zile pe an, în acest minunat oraş unde e frig de crapă pietrele, adaptarea a fost mai grea. Dar sunt aici şi sunt gata să trec la fapte."

Elis Coelho, Miss Brazilia: "E minunat. Pentru mine e prima oară când plec din Brazilia şi ajung aici. E foarte interesant. Țara asta e atât de rece! Pentru mine e foarte greu, pentru că Brazilia e tropicală."

Miss Anglia a fost gazdă şi le-a ajutat pe fete să se acomodeze cât mai repede.

Bhasha Mukherjee, Miss England: "Sunt încântată să le pot întâmpina pe toate şi le-am dat câteva ponturi utile. Unul dintre ele a fost să le spun tuturor fetelor că apa de la robinet e bună de băut. Şi am primit câteva mulţumiri pentru sfatul ăsta."

Cel mai bun sfat pentru tinere a venit însă de la actuala deţinătoare a titlului Miss World - mexicanca Vanessa Ponce.

Vanessa Ponce, Miss World: "Le-aş spune doar să nu-şi mai facă griji şi să se simtă bine. E o experienţă unică. E singura dată când vor sta la un hotel alături de alte 130 de naţiuni. Aşa că, să se simtă bine pentru că se va vedea dacă vor face asta."

În următoarele zile, concurentele vor participa la evenimente în capitala britanică. Marea finală va avea loc pe 14 decembrie.

Miss Iran se teme că ar putea fi ucisă în țara natală. ”Guvernul meu este terorist”
Cum arată în costum de baie cea mai frumoasă fată din Italia. Are doar 20 de ani
Antonia Gutierrez a fost aleasă Miss Gay 2019 a Braziliei. VIDEO
FULLSCREEN
Miss World 2019. Cum arată tinerele care aspiră la titlul de regină a frumuseţii
  • /

Sursa: Pro TV

Tags: miss world, londra,

VIDEO PROTVPLUS.RO