Marte intră în Taur, din 9 iunie 2024. Cum se schimbă energia și modul în care acționează zodiile

Marte in capricorn
Shutterstock

Marte traversează zodia Taur între 9 iunie și 20 iulie 2024. Marte are o influență directă asupra vieții individuale și este un simbol al libertății, determinării și curajului.  

Planeta acțiunii este asociată cu conflictul, voința, tensiunile și riscurile. De asemenea, Marte îndeamnă la acțiune și inițiative, care pot deschide perspective noi.

Marte în zodia Taur schimbă energia și modul în care se acționează. Până pe 20 iulie urmează o perioadă cu acțiuni care contribuie la bunăstare, confort, stabilitate financiară, susținerea intereselor proprii, creșterea stimei de sine, încrederea în forțele proprii.

Cu Marte în Taur acționăm doar dacă ne dorim ceva cu ardoare, pentru îndeplinirea unor dorințe sau nevoi. În caz contrar, vom fi reticenți la schimbare și va exista rigiditate și încăpățânare în acel domeniu din harta astrală guvernat de Taur.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Citește și
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă

Domeniile activate de Marte în tranzit prin zodia Taur, pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Marte în tranzit prin zodia Taur aduce determinare să câștige mai mult, să aibă venituri suplimentare, să încheie contracte pe termen lung, care să le aducă stabilitate financiară. Nativii vor căuta să-ți îndelinească niște nevoi și-și vor da mai multă valoare, vor avea mai multă încredere în forțele proprii.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Marte în tranzit prin zodia lor le aduce multă energie, inițiative și curaj să-și atingă niște obiective. Demarează proiecte noi și dau dovadă de multă ambiție. De asemenea, vor avea impulsul de a cuceri pe cineva, să flirteze, să se reconecteze cu partenerul de cuplu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Marte în tranzit prin zodia Taur le activează sectorul subconștientului, izolării și trecutului. Planeta acțiunii le aduce agitație interioară, dar și determinare să se reechilibreze, să încheie o etapă din trecut, să rupă o relație, să se desprindă de o situație care le produce stres. De asemenea, pot să apară persoane din trecut în viața lor cu care clarifice o relație.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Marte în tranzit prin zodia Taur le activează relațiile de prietenie, grupurile pe care le frecventează, proiectele de viitor, care ar putea să le aducă stabilitate financiară. Nativii Rac vor căuta să se asocieze cu persoane, care să-i ajute să-și îndeplinească un obiectiv.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Marte în tranzit prin zodia Taur le activează sectorul carierei, ambițiilor profesionale și reputației. Urmează o perioadă dinamică în aceste domenii, cu determinare să-și atingă niște obiective. Atenție la impulsul de a avea tensiuni cu superiorii sau cu diverse instituții publice! Posibil să-și susțină cu tărie punctele de vedere și să urmărească stabilitate în carieră.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Marte în tranzit prin zodia Taur le activează sectorul străinătății, călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență profesională, principiile și credințelor. Fecioarele sunt stimulate să învețe, să exploreze domenii noi, să studieze sau să călătorească. De asemenea, își vor argumenta punctele de vedere și pot intra în conflicte de idei.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Marte în tranzit prin zodia Taur le activează sectorul financiar, al banilor și bunurilor provenite din alte surse decât salariile, banii deținuți la comun cu partenerul, relația cu partenerul și viața intimă. Nativii vor fi determinați să intre în posesia unor bani, a unor drepturi. Și viața intimă se animă și Balanțele doresc să se reconecteze cu partenerul.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Marte în tranzit prin zodia Taur le aduce acțiune în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Scorpionii vor fi determinați să cucerească pe cineva de care se simt atrași, să-și relanseze relația, să încheie un contract/parteneriat, care să le aducă stabilitate. Nativii sunt sfătuiți să folosească constructiv energia guvernatorului lor, să stea departe de conflicte sau să-și impună punctele de vedere.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Marte în tranzit prin zodia T aur le aduce energie la locul de muncă, în eficientizarea timpului sau sarcinilor. Dacă reușesc să obțină niște beneficii profesionale, nativii vor pune lucrurile în mișcare. De asemenea, este nevoie să aibă grijă de sănătate, să caute să nu se mai suprasolicite.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Marte în tranzit prin zodia Taur le aduce energie în casa iubirii, romantismului, distracției, flirtului și aventurii. Capricornii se pot îndrăgosti, iar în cuplurile mai vechi este posibil să se discute de apariția unui copil. Cei singuri ar trebui să evite să se grăbească să intre într-o relație până nu își dau seama că persoana cu care vor să intre într-o relație este potrivită pentru ei.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Marte în tranzit prin zodia Taur aduce implicare și energie în rezolvarea chestiunilor gospodărești, a unui context locativ. Atenție însă că Marte poate aduce discuții aprinse și conflicte, dacă nu se folosește constructiv energia lui!

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Marte în tranzit prin zodia Taur le aduce energie în sfera comunicării, învățării, exprimării opiniilor, interacționării cu ceilalți. Registrul astral îi ajută pe nativi să rezolve diverse chestiuni administrative sau financiare, relaționale. Recomandarea astrelor este ca nativii Pești să învețe lucruri noi, pentru că vor avea un randament intelectual ridicat.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Citește și...
Infertilitatea, în creștere în Europa. Cum afectează poluarea și zgomotul urban femeile care vor să rămână însărcinate
Infertilitatea, în creștere în Europa. Cum afectează poluarea și zgomotul urban femeile care vor să rămână însărcinate

În contextul în care scăderea natalității reprezintă o problemă acută în țările occidentale, un studiu amplu realizat de cercetătorii danezi a stabilit o legătură directă între infertilitate și poluare, inclusiv cea fonică.

 

Vreme bună și prețuri prietenoase pe litoral. O croazieră cu iahtul poate fi și 1.000 de euro
Vreme bună și prețuri prietenoase pe litoral. O croazieră cu iahtul poate fi și 1.000 de euro

Vacanța de vară a ajuns la final, dar asta nu înseamnă că nu mai avem motive să mergem la mare. Dimpotrivă, vremea este bună, iar prețurile sunt mai prietenoase.  

Delicii de toamnă la târgurile din București. Un kilogram de plăcintă cu dovleac se vinde și cu 80 de lei. „Foarte scumpe”
Delicii de toamnă la târgurile din București. Un kilogram de plăcintă cu dovleac se vinde și cu 80 de lei. „Foarte scumpe”

Toamna are bogățiile ei, iar mâncărurile gătite în această perioadă sunt printre cele mai gustoase de peste an.  

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.