Marile studiouri pregătesc lansarea mai multor filme de acțiune. Care vor fi cele mai tari producții în 2022

Ultima actualizare: 28-12-2021 20:04

După doi ani în care pandemia a perturbat filmări și a amânat premiere, marile studiouri își pun speranțe uriașe în 2022, când pregătesc lansarea multor filme de acțiune ori cu super-eroi.

„Batman”, „Doctor Strange” și „Top Gun” sunt doar câteva dintre titlurile anunțate pentru prima jumătate a anului 2022.

După hitul "Spider-man. No way Home", care a depășit un miliard de dolari încasări în mai puțin de doua săptămâni, studiourile Sony și Marvel au deja încă un film cu potențial gata de lansare. Jared Leto îl întruchipează pe "Morbius", un biochimist care se transformă din greșeală în vampir.

Cu statutul de vedetă consolidat după noul Spider-man, Tom Holland se va întoarce în cinematografe în pelicula "Uncharted", o adaptare pentru marele ecran a personajului Nathan Drake dintr-un foarte popular joc video.

La rândul lui, Robert Pattinson luptă pentru Gotham City în noul Batman, ce va fi lansat pe 4 martie. Cel de-al treilea film al seriei este considerat cel mai sumbru. Riddler, unul dintre principalii adversari ai lui Batman, va fi jucat de Colin Farrell, în timp ce rolul Cat-woman i-a revenit lui Zoe Kravitz, fiica faimosului cântăreț Lenny Kravitz.

Cea mai nouă colaborare a studiourilor Disney și Pixar este "Turning Red". Ca și cum să fii adolescentă nu e de-ajuns de dificil, personajul Mei Lee se pomenește transformată, din senin, în urs panda roșu.

Benedict Cumberbatch va intra din nou în pielea lui Doctor Strange pentru "The Multiverse of Madness".

Și îndelung așteptatul "Top Gun: Maverick" va ajunge în sfârșit în sălile de cinema la sfârșitul lunii mai. După 36 de ani, Tom Cruise revine în rolul pilotului de vânătoare Pete Mitchell.

Alt pilot curajos se va lansa către Infinit și chiar mai departe în filmul de animație "Lightyear". Chris Evans și-a oferit vocea pentru rolul simpaticului Buzz Lightyear, personaj originar din Toy Story.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO