Gestul emoționant al unei fetițe, după ce i-a întrebat pe bătrânii de la azil ce dorințe au

Ultima actualizare: 30-01-2019 15:34
Ruby Kate Chitsey
Three Wishes for Ruby's Residents

Ruby Kate Chitsey, o fetiță de 11 ani din localitatea americană Harrison, a ajuns să strângă 30.000 de dolari pentru bătrânii din azilul în care lucrează mama sa.

 Fata de clasa a 5-a a ajuns să își petreacă vacanța de vară la azilul din Arkansas la care lucrează mama sa. Astfel, ea a început să stea de vorbă cu rezdenții, iar aceștia au început să îi spună fetei cele mai mari dorințe ale lor. 

Astfel, fata a lansat o pagină de Facebook numită: „Trei dorințe pentru rezidenții lui Ruby”, iar mama sa a ajutat-o să își facă cont pe platforma GoFundMe, pentru a convinge oamenii să doneze, pentru a le îndeplini bătrânilor dorințele, scrie CNN.

Ruby a început să întrebe pe fiecare persoană care sunt cele trei lucruri pe care și le doresc cel mai mult pe lume și a notat toate dorințele într-un caiețel pe care-l avea din clasa a III-a. Răspunsurile bătrânilor le-au luat prin surprindere pe fată și pe mama acesteia. Un bărbat a spus că își dorește o pereche de pantaloni care să-i vină bine. O altă persoană a povestit că ar mânca fructe proaspete, mărturisind că nu mai gustase căpșuni de opt ani.

Mulți dintre ei visau să mănânce și altceva în afară de ceea ce li se dădea la azil, cum ar fi cârnații vienezi. Alte persoane au spus că și-ar dori să citească niște romane bune, pentru că cele pe care le au sunt cărți ieftine din anticariate, sau să aibă telefoane în propriile camere.

„Cunosc unii pacienți chiar și de 20 de ani. I-au spus lucruri pe care mie nu mi le-ar fi spus niciodată – și asta pentru că ea este un copil”, a povestit mama fetei.

În cazul persoanelor cu demență, Ruby și mama ei au decis de ce au nevoie pacienții. Astfel, au cerut în numele lor pături confortabile, pături mai groase și gustări mai bune. Totodată, au comandat păpuși care arată ca niște bebeluși, pentru rezidenții care se simt singuri.

„N-au vrut mașini noi sau milioane de dolari. Voiau lucruri simple pe care le poți lua de la supermarket”, a mai precizat fetița de 11 ani.

Gestul fetiței a determinat oamenii să doneze 30.000 de doalari pentru bătrâni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO