Experiența jenantă a unei vloggerițe care a cerut cazare gratuită la un hotel din Dublin


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 21 Ianuarie 2018 11:51
Categorie: Stiri Diverse
elle darby

Elle Darby, o tânără vloggeriță cu 90.000 de fani pe Youtube și 79.000 de urmăritori pe Instagram, a fost ridiculizată și amenințată, după ce l-a contactat pe proprietarul unui hotel pentru a-i cere să o cazeze gratuit, în schimbul promovării.

Tânăra în vârstă de 22 de ani spune că de când proprietarul White Moose Café and Charleville Lodge Hotel din Dublin a făcut public schimbul de mesaje, ea a primit numeroase amenințări și mesaje pline de ură, scrie BBC.

”Mi-ar plăcea ca hotelul să apară într-unul dintre clipurile mele de pe Youtube sau într-un story/postare pe Instagram. Ar aduce trafic pentru hotelul tău și le-as recomanda altora să se facă rezervări aici, în schimbul cazării gratuite”, i-a scris Darby lui Paul Stenson, proprietarul hotelului.

Acesta a reacționat însă dur și i-a transmis un mesaj lung tinerei, în care precizează că blogerii au interzis în hotelul său.

”Ai tupeu să trimiți un astfel de e-mail. Dacă te las să stai aici pe gratis, în schimbul promovării, cine o să plătească pentru oamenii care au grijă de tine? Cine o să plătească femeile de serviciu care îți curăță camera? Ospătarii care îți servesc micul dejun? Recepționiștii care te cazează? Cine plătește pentru lumină și căldură? Pentru spălarea așternuturilor? Pentru apă? Poate ar trebui să le spun angajaților mei că în loc de bani vor primi o apariție în clipul tău”, i-a scris Stenson.

”Sunt o tânără de 22 de ani care își conduce singură businessul, de acasă. Nu simt că am făcut nimic greșit. Oamenii cu vârste peste 30 de ani nu știu cum funcționează social media”, a spus Elle.

Sursa: BBC

Un blogger activist din China a fost condamnat la 8 ani de închisoare
Britanicul care a castigat competitia
VIDEO PROTVPLUS.RO