De la vedetă pe site-urile pentru adulți la soldat în armata UK: "Lumea e șocată”


Ultimul update: Joi 14 Februarie 2019 12:31
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2019 12:07
Categorie: Stiri Diverse
femeie soldat adulti

O femeie soldat din armata britanică a ajuns în atenția șefilor, după ce sute de fotografii și video-uri cu ea au fost descoperite pe site-urile pentru adulți.

Briony Murray, 26 de ani, este soldat în forțele armate britanice de un an, însă acum a ieșit la iveală faptul că tânăra a pozat seminud sau în lenjerie intimă pe site-uri de specialitate.

În fotografii publicate de The Sun, Briony pozează pe un pat în uniformă de școlăriță, folosindu-se chiar de cravata de la regimentul ei.

În video-uri, tânăra de 26 de ani face striptease, scrie sursa citată.

 

 

Șefii ei au chemat-o să dea explicații, însă nu se pot lua alte măsuri față de aceasta, deoarece filmulețele și fotografiile au fost făcute înainte ca Briony să se înroleze în Armată.

Colegii ei au fost șocați.

“Armata angajează tot felul de oameni zilele astea. Toată lumea e șocată de trecutul ei. Nu este cu noi de mult timp, cu toate acestea a dovedit că este plină de surprize. Unii ar putea spune că este păcat că a renunțat la această activitate. Însă, are o carieră în față în Forțele armate", a declara o sursă, citată de The Sun.

Cu toate aceaste, un ofițer superior a declarat: “Toți avem un trecut în spate. Ea este un soldat bun și asta e ceea ce contează.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO