Cum s-a vândut cu 100.000 dolari un teren din Beverly Hills pentru care s-a cerut 1 miliard


Ultimul update: Joi 22 August 2019 15:01
Data publicarii: Joi 22 August 2019 14:45
Categorie: Stiri Diverse
Terenul de pe dealurile Hollywoodului

O proprietate renumită de pe dealurile de la Hollywood, pentru care și-au manifestat interesul actori precum Brad Pitt și Tom Cruise, s-a vândut pentru suma de 100.000 de dolari, deși în august anul trecut s-a cerut 1 miliard de dolari.

Cine e proprietarul

 

După ce în ultimii 10 ani, terenul a fost tranzacționat între sora ultimului monarh al Iranului, mogulul media Merv Griffin și Mark Hughes, fondatorul companiei Herbalife, terenul de 157 de acri, pe care nu este construit nimic, s-a aflat luni de zile în mijlocul unei aprige bătălii juridice privind cine este proprietarul.

Lupta s-a dat între moștenitorii lui Mark Hughes și mai multe firme cu legături suspecte și infractori condamnați, care au crezut că au pus mâna pe afacerea vieții lor, scrie The Guardian.

Când proprietatea a fost scoasă la vânzare, anul trecut, cerându-se 1 miliard de dolari pe ea, nu era clar cine este proprietarul.

În ultimele luni, o firmă considerată proprietarea terenului, Secured Capital, care are legături cu un infractor condamnat, Victorino Noval, a cerut falimentul, însă instanța a respins această cerere, astfel că pentru vânzarea terenului s-a ținut o licitație.

Vândut la licitație pentru 100.000 de dolari

 

Însă, la licitație închisă a existat o singură ofertă, acea a fondului deținut de familia lui Mark Hughes, cel care se pare că închiriase proprietatea, aceasta fiind declarată câștigătoarea licitației pentru suma de 100.000 de dolari.

Totuși, responsabilii Mark Hughes Trust au susținut că, de fapt, li se datora suma de 200 de milioane de dolari de către cei care au închiriat, astfel că cine ar fi dorit să cumpere terenul trebuia să plătească această sumă.

Bătălia legală nu pare însă că s-a încheiat, după ce avocatul companiei Secured Capital Partners a anunțat că aceasta ar putea să conteste orice transfer de proprietate.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Primele imagini cu epava Titanicului din ultimii 15 ani. Ce au descoperit cercetătorii. VIDEO
Motivul pentru care Trump amenință că eliberează mii de jihadiști ISIS în țări din Europa
FULLSCREEN
Cum s-a vândut cu 100.000 dolari un teren din Beverly Hills pentru care s-a cerut 1 miliard
  • /

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO