Cum a fost descoperit un oficial guvernamental că se uita la filme pentru adulți la muncă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 16:00
Categorie: Stiri Diverse
hacker

Un angajat al Serviciului de Prospectare Geologică al Statelor Unite (USGS) a reușit să viruseze rețeaua internă, după ce a accesat în mod repetat, de la locul de muncă, site-uri cu firme pentru adulți.

Anchetatorii au descoperit viruși pe cele 9.000 de pagini pe care le-a accesat de pe computerul de la muncă, scrie BBC News. Potrivit sursei citate, acesta avea „un istoric amplu în ceea ce privește accesarea site-urilor pentru adulți.”

„Analiza noastră a confirmat că multe dintre imaginile cu caracter pornografic au fost descărcate de pe calculator și salvate pe un dispozitiv USB și pe telefonul personal”, se arată în raportul Corpului de control al Inspectorului General care a recomandat ca USGS să blocheze aceste site-uri.

Nu doar computerele instituției au fost afectate de viruși, ci și telefonul angajatului a cărui identitate nu a fost făcută publică.

Informațiile au apărut mai întâi pe site-ul Tech Crunch, care a relatat că respectivul virus putea fi folosit să obțină informații de pe calculatoarele infectate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO