Țeapă de Black Friday. A cumpărat un iPhone, dar a primit 11 cartofi. VIDEO

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Teapa de Black Friday
LiveLeak

O tânără din Statele Unite, care și-a cumpărat un iPhone de Black Friday, a descoperit în cutia în care trebuia să se afle telefonul 11 cartofi, pentru care a plătit 100 de dolari.

Când un bărbat a trecut pe stradă cu o dubiță pe care scria „Vânzări de Black Friday”, tânăra a decis să îl întrebe pe șofer dacă are noul telefon lansat de iPhone, informează site-ul Unilad.

„Aveau de toate: haine, pantofi, ceasuri, poșete, DVD-uri, CD-uri, laptopuri, telefoane. L-am întrebat dacă are și modelul iPhone 6, iar el mi-a spus: ‘A, da. Astăzi ți-l ofer la 100 de dolari’”, a spus ea.

Bărbatul i-a precizat că numărul de telefon a fost activat, iar prima factură o va plăti la jumătatea lunii decembrie. Tânăra i-a cerut să o lase să verifice dispozitivul, iar el i-a oferit un telefon și chiar a lăsat-o să îl testeze. După ce a plătit 100 de dolari, a plecat cu o cutie în care credea că se află noul ei telefon, cât și cu o factură.

Când a ajuns acasă și a deschis cutia, a descoperit mai mulți cartofi tăiați în așa fel încât să se încadreze perfect în spațiul în care trebuia să se afle iPhone-ul. În aceeași cutie, bărbatui i-a pus și un încărcător pentru telefoane cu sistem de operare Android. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO