Compania care a creat un buncăr în Cercul Polar pentru a-și proteja produsele în cazul în care un asteroid ar lovi Terra

Ultima actualizare: 29-10-2020 10:50
Rezerva Mondială de Semințe din Svalbard
AFP

Compania Kraft Foods Oreo ar putea supraviețui „Apocalipsei”.

Amenințarea asteroizilor care lovesc Pământul și provoacă o catastrofă globală a inspirat unele grupuri să construiască buncăre pentru a proteja nu numai supraviețuitorii, ci și pentru a asigura siguranța anumitor plante și animale.

Acum, producătorii de la Oreo s-au asigurat că gustarea populară va continua să existe și după un impact cu un asteroid.

Rezerva Mondială de Semințe din Svalbard

 

Într-un videoclip publicat pe pagina sa de YouTube, Oreo spune că a fost inspirat de Rezerva Mondială de Semințe din Svalbard, Norvegia.

Potrivit site-ului web al rezervei, acesta este un depozit pentru diverse semințe care a fost proiectat și construit pentru a rezista atât în ​​caz de dezastre naturale, cât și de cele provocate de om. Este situat în Cercul Polar.

Potrivit companiei, buncărul a fost creat în mod special pentru a proteja produsele sale, după anunțul că un asteroid ar avea șanse să lovească Pământul pe 2 noiembrie, cu o zi înainte de alegerile prezidențiale din SUA, însă. cel mai probabil, este o miscare de PR.

Oreo a mai furnizat coordonatele buncărului, care se află în apropiere de rezerva mondială din Norvegia, adăugând că dispune de o încuietoare codată, pentru ca produsele lor să fie salvate de un eveniment apocaliptic.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO