Ce a pățit o fetiță de 6 ani, hărțuită de colegi. Mesajul emoționant al mamei


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 31 Octombrie 2018 23:18
Categorie: Stiri Diverse
Fetita hartuita

Mesajul emoționant al unei mame din localitatea britanică Tiverton a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit că fetița sa de șase ani a ajuns în spital, din cauză că a fost hărțuită de colegii de la școală.

 

Carrie Golledge a povestit cum fetița sa de șase ani Sophia a ajuns să nu mai mănânce și să sufere de anxietate, din cauza colegilor de clasă. 

„Ăsta e efectul hărțuirii. Fetița mea de șase ani a ajuns în spital, din cauză că e hărțuită”, a scris femeia într-un mesaj postat luni pe Facebook.

Într-o singură noapte, copilei i s-a făcut rău de cel puțin de 20 de ori, după ce prietena ei cea mai bună s-a comportat urât cu ea, iar colegii au făcut-o mincinoasă, informează Daily Mail.

„Acasta este fetița mea, care are o inimă atât de bună încât nu vrea să intre nimeni în bucluc, deși ea este bolnavă. Este fetița mea care refuză să mai mănânce, care adoarme plângând și care suferă de anxietate, astfel că i se face rău chiar și de 20 de ori pe oră, într-o singură noapte. Este fetița mea, a cărei prietenă a abuzat-o din punct de vedere emoțional atât de mult timp încât crede că e ceva normal. Este fetița mea care a ajuns de nenumărare ori la spital, din cauza anxietății. Este fetița mea care a fost făcută mincinoasă la școală”, a mai scris femeia, povestind că atunci când a adresat această problemă școlii, i s-a spus că „așa se comportă copiii de șase ani.”

Potrivit acesteia, și părinții copiilor s-au luat de fetiță pe rețelele de socializare.

„Fetiței mele i s-a spus că trebuie să îi fie rușine, școala a eșuat așa că a trebuit să o mutăm la altă școală. Este doar unul dintre copiii care trec prin așa ceva. Povestea fetiței mele e manipulată de cei de la școală care ar trebui să o protejeze. Fetița mea nu vrea ca și alții să pățească ce a pățit ea”, a mai scris femeia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

Apelul emoționant al unei familii. 3 copii spulberați de un șofer care asculta muzică
Femeie terorizată de fostul soț: „M-a amenințat că mă bagă în comă, că va folosi acid”
După ce a fost hărțuită online, o tânără de 12 ani s-a sinucis
VIDEO PROTVPLUS.RO