Căuta pe YouTube cum să găsească diamante. La scurt timp, a văzut ceva strălucitor

23-08-2019 16:46


Căuta pe YouTube cum să găsească diamante. La scurt timp a văzut ceva strălucitor

O femeie din Texas a descoperit un diamant chiar în timp ce căuta pe YouTube clipuri care o învățau cum să găsească pietre prețioase. 

Miranda Hollingshead a mers cu familia într-o excursie în parcul Crater of Diamonds din Arkansas, unde turiștii pot căuta diamante pe o suprafață de peste 15 hectare.

După ce s-au plimbat aproape o oră prin parc fără să găsească nimic, aceștia au descis să facă o pauză. Cu această ocazie, femeia de 27 de ani a decis să caute pe YouTube clipuri care explicau cum poți să găsești diamante.

La scurt timp, Miranda și-a ridicat privirea din ecran ca să își verifice copilul, moment în care a văzut ceva strălucitor printre pietre. Aceasta a constatat cu surprindere că obiectul era de fapt un diamant galben de 3,72 de carate, potrivit CNN.

"Mi-am trecut mâna peste el ca să îmi dau seama ce este, l-am ridicat și am strigat la mama, 'Cred că am găsit unul!'", a povestit femeia.

Diamantul găsit de ea are dimensiunea unei radiere de creion și este cel mai mare piatră prețioasă găsită în parc în ultimii doi ani, când un adolescent a dat peste un diaman maroniu de 7,44 carate, potrivit administratorilor parcului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO