Bătaie între Minnie Mouse și un agent de pază pe străzile din Las Vegas


Ultimul update: Sambata 01 Februarie 2020 10:05
Data publicarii: Sambata 01 Februarie 2020 08:56
Categorie: Stiri Diverse

O bătaie în toată regula a avut loc pe o stradă din Las Vegas. Protagnista a fost chiar Minnie, partenera lui Mickey Mouse.

Nu vorbim întocmai de personajul animat pe care îl vedem pe micile ecrane, ci de o femeie îmbrăcată precum Minnie.
Supărată că o agentă de pază i-a adresat cuvinte mai puţin plăcute, s-a năpustit asupra ei, iar apropiaţii abia au reuşit să le despartă. Incidentul a fost filmat în totalitate de trecători.

Imaginile care au devenit virale nu îi fac deloc cinste celei care ar trebui să fie un exemplu pentru cei mici. Furioasă pe agenta de pază, aşa-zisa "Minnie de ocazie" a vrut să îşi facă singură dreptate, fără să-i mai aştepte pe poliţişti.

Trei persoane, printre care şi partenerul ei, un bărbat îmbrăcat precum Mickey Mouse, au încercat din răsputeri să le despartă. Părinţii care au trecut prin zonă i-au taxat atitudinea.

Femeie: „Dacă vrei să fii pe stradă şi să faci poze cu copiii, trebuie să fii mai răbdătoare.”

Alţii spun că vor folosi imaginile din timpul incidentului pentru a le da drept exemplu copiilor.

Femeie: Oricine poate avea o zi proastă și, uneori, emoțiile scot la iveală şi ce e mai puţin plăcut la noi.”

Potrivit unui martor, bătaia a început în momentul în care agenta de pază i-a cerut femeii îmbrăcate asemenea personajului Minnie să nu mai stea în faţa unui restaurant. Deşi s-a conformat, agenta de pază se pare că i-a adresat cuvinte mai puţin plăcute, lucru ce a escaladat într-o bătaie în toată regulă.

Deşi protagonistele mai mult s-au "şifonat" în urma altercaţiei, incidentul a fost condamnat de trecători.

Pe străzile din Las Vegas sunt des întâlniţi cei care se costumează asemenea personajelor animate pentru a câştiga bani de la turişti.

Chiar dacă nu este acelaşi Mickey Mouse care a apărut în filmuleţul cu pricina, bărbatul spune că după ce imaginile au devenit virale, turiştii evită să îl mai abordeze. Lucru ce îi îngrijorează şi pe restul actorilor de ocazie.

Bărbat costumat în Olaf:Ar trebui să evităm problemele, pentru că toţi avem nevoie să lucrăm îmbrăcaţi în costume diferite.”

Poliţia din Las Vegas investighează incidentul.

VIDEO PROTVPLUS.RO