A dezvăluit în mijlocul petrecerii cine e amantul iubitei sale. Momentul şocant, viral pe internet

Dată publicare: 13-02-2019 10:57
Dată actualizare: 13-02-2019 11:00


cuplu

Petrecerea pe care a considerat-o un moment de fericire s-a transformat într-un coşmar pentru o femeie din Venezuela. Doamna nu a bănuit nicio secundă ce îi pregătise iubitul ei.

Bărbatul a decis să dea petrecerea pentru a anunţa că iubita lui de 2 ani avea o aventură cu cel mai bun prieten al lui, cei doi erau amici de 20 de ani.

La petrecere au venit prietenii cuplului, dar şi câţiva vecini. La un moment dat, bărbatul înşelat a urcat pe scenă împreună cu iubita lui. A luat microfonul, ea fiind convinsă că urmează o surpriză minunată.

Nu a fost aşa. Bărbatul le-a spus tuturor cum partenera lui îl înşela cu cel mai bun prieten, şi el prezent la petrecere. Invitaţii au filmat momentul, iar clipul a devenit viral.

"Astăzi am descoperit ceva care m-a tulburat profund. Alberto, prietenul meu de o viaţă, are o aventură cu iubita mea. O mişcare de om mic", şi-a început gazda discursul.

Mai mult, bărbatul a arătat tuturor schimbul de mesaje dintre cei doi amanţi.

"Uitaţi aici mesajele dintre cei doi. Daliana cauta un apartament de 40.000 de dolari, iar acum ştim cu toţii de unde are această sumă", a continuat bărbatul înşelat.

"Vreau să îţi mulţumesc Alberto pentru prietenia ta sinceră şi devotamentul tău. Şi ţie, Daliana, îţi mulţumesc pentru doi ani de ipocrizie", a mai spus înşelatul.

Bărbatul şi-a încheiat discursul cu o recomandare pentru cei doi: "Ar trebui să începeţi o relaţie adevărată şi asumată".

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO