„Hellboy” revine pe marile ecrane. Mila Jovovich: „Aveam emoții”

Ultima actualizare: 12-04-2019 10:23

Amatorii de benzi desenate sunt aşteptaţi la cinema în acest weenkend.

De vineri rulează şi la noi „Hellboy", transpus pentru prima oară pe marele ecran în urmă cu 15 ani, de apreciatul Guillermo del Toro. Versiunea nouă are o distribuţie diferită şi mult mai multe efecte speciale.

În versiunea 2019, Hellboy este chemat din iad de Rasputin şi nazişti, dar sfârşeşte prin a se lupta cu o vrăjitoare hotărâtă să aducă sfârşitul lumii. De data aceasta, Hellboy e interpretat de David Harbour, cunoscut din serialul „Stranger things".

David Harbour, actor: „E menit, în ADN-ul şi alcătuirea lui genetică, să aducă sfârşitul lumii, deci e născut pentru rău. Dar cu toată voinţa şi conştiinţa lui, încearcă să fie un om bun. Cred că toţi avem o bestie în noi, căreia încercăm să-i rezistăm într-un fel, încercăm să fim o forţă pozitivă în această lume."

David Harbour n-a avut o misiune uşoară, căci Ron Perlman a fost foarte apreciat de fani în primele două filme, regizate de Guillermo del Toro. Harbour a mărturisit că machiajul dura atât de mult, încât îşi punea căştile pe urechi şi aţipea în timp ce specialiştii îl transformau în Hellboy.

Cât despre rol, „judecaţi-mă după ce vedeţi film", le-a transmis el fanilor. Restul distribuţiei, în frunte cu Milla Jovovich, care joacă rolul personajului negativ, recomandă filmul.

Milla Jovovich, actriţă: „Filmul ăsta e foarte tare, m-am distrat de minune văzându-l. Aveam emoţii că facem un remake, pentru că originalele sunt extraordinare. Dar aceşti actori minunaţi au făcut o treabă excelentă. Şi eu mi-am dat silinţa, cred că oamenilor le va plăcea."

La avanpremiera de la New York a filmului a luat parte şi creatorul personajului Hellboy din benzile desenate.

Mike Mignola, creatorul „Hellboy":Fanii benzilor desenate cred că vor fi încântaţi să vadă o mulţime de omagii aduse acestora. Acest film, mai mult decât celelalte, este foarte fidel benzilor desenate. Aşa că ar trebui să fie fericiţi."

„Hellboy" a avut lansarea mondială joi, iar de vineri intră şi în cinematografele noastre.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO