"Întâmplări Vindecătoare". Au fost lansate încă două cărți pentru copii


Ultimul update: Duminica 26 Mai 2019 09:47
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2019 19:42
Categorie: Cultura

"Țup" face de astăzi alianța cu părinții și doctorii, ca să-i învețe pe copii să mănânce, dar și să gândească sănătos! 

Iar pe cei mici, care se tem de lucruri aparent inofensive, cum este spălatul pe cap, vă sugerăm să ii ajutați cu "Întâmplări videcatoare".

Colegii noștri de la știri, Cristina și Alex Donovici, au lansat încă două cărți, care prind între coperți magia poveștilor cu tâlc, croite special pentru generația celor care încep să deslușească cuvintele.

Paula Herlo și Cristi Leonte dau grai începutului celei de-a treia cărți "Țup". Fulger se îndoapă cu maioneză și jocuri de viteză. Oana Cuzino pune un diagnostic rapid, unor copii, care urmăresc subiectul cu ochi mari și urechi ciulite. Melcul este dependent de junk food și tehnologie!

Cristina Donovici: ”Încercăm să le oferim copiilor alternativă la gadget-uri, la tablete, la telefoane, la distracția momentului. Să nu uităm de cărți, să nu uităm să citim. Cititul nu se va demoda niciodată.”

Țup cu numărul 3 abia a ieșit de sub tipar alături de "Întâmplări Vindecătoare". Aici pleacă din pagini soluții pentru probleme mari ale celor mici.

Alex Donovici: ”Sunt 8 povești menite să alunge temeri ale copiilor, să aibă încredere în ei, să gândească pozitiv, să-i ajute să se spele pe cap.”

Cristian Radu, ilustrator: ”Cred că dacă aș fi fost copil m-aș fi bucurat mult să am astfel de cărți. Sunt niște situații de viață care merită adresate și pe care văd rară apărând într-o carte pentru copii de astăzi.”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO