LIVE BLOG. Peste 150.000 de pasi si 120 de kilometri in 15 zile!

Ultimul update: Joi 07 Mai 2015 21:53
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2015 15:09
Categorie: Calatoria Galaxy S6
buenos aires

Radu, Alin si Larisa au incheiat calatoria de 15 zile in jurul lumii la Buenos Aires. Norocosii castigatori ai campaniei Galaxy S6 au mai fost la Seul, Paris si Casablanca, in cautarea unui nou stil. Asta este povestea aventurii lor.

8 MAI / ZIUA 15 / BUENOS AIRES

PESTE 150.000 DE PASI!

Calatoria S6 se apropie de final. Bilantul general se stie: 15 zile, 4 continente, 4 super-orase pentru un nou stil de viata. Peste 40.000 de km si peste 50 de ore in zbor. 12 fusuri orare. Dar S-Health de pe noul Galaxy S6 ne ajuta sa intram in detalii chiar mai specifice: 158.075 de pasi facuti, insumand 125,24 kilometri parcursi pe jos!

 

7 MAI / ZIUA 14 / BUENOS AIRES

REGELE

Daca fotbalul e o adevarata religie in Argentina, se stie bine si ca Maradona e eroul ei principal. In muzeul de la stadionul Bocai Juniors, La Bombonera, exista o statuie care aniverseaza 20 de ani de la succesul Argentinei in 1986. Pe acelasi stadion, Maradona are rezervata pe viata o loja. Argentinienii ii accepta si problemele. Il iubesc la fel de mult si pe Messi, dar, cum istoria lui nu se leaga de cea mai iubita echipa din Argentica, Boca, acolo Regele e unul singur, iar in dreapta lui sta Riquelme.

 

Unicul #buenosaires #CalatoriaS6

A photo posted by Lucian Lipovan (@lucianlipovan) on

7 MAI / ZIUA 14 / BUENOS AIRES

Gatitul este cu adevarat o arta in Argentina si vine la pachet cu un ritual. Mesele in care vita este felul de baza sunt extrem de gustoase, iar cina se poate intinde pe durata mai multor ore, chiar daca incepe tarziu. Argentinienii merg la restaurante dupa ora 20, iar in weeknd si la 11-12 noaptea! Pe langa vita, si carne in general, se lauda si cu mancarea italieneasca, dar si cu un desert delicios. Dulce de leche este ceea ce au invatat si eroii Calatoriei S6 sa gateasca in zilele petrecut in Buenos Aires.

 

FULLSCREEN
LIVE BLOG. Peste 150.000 de pasi si 120 de kilometri in 15 zile!
  • /

Sursa:

Tags: galaxy S6,

VIDEO PROTVPLUS.RO

Seul

Reportaj MULTIMEDIA: Ce inseamna sa vezi 4 continente in doar 2 saptamani

Argentina, tara unde noptile incep tarziu si se termina devreme. 3 romani au aflat de ce in Buenos Aires nu ai nevoie de somn

Buenos Aires - viata la 10.000 de Volti. Un Life Coach te invata metoda argentiniana pentru a avea energie toata ziua

(P) Calatoria Galaxy S6 a ajuns la Casablanca. Cum se vede cea mai mare moschee din Africa prin noul senzor foto al Samsung

Casablanca si mozaicul unei vieti cu semnificatie. Lectiile unui Life Coach care a calatorit in jurul lumii

Stadionul care prinde viata, consuma pasiune, dar produce energie

Buenos Aires

Buenos Wireless, Argentina!

Evul Mediu, vazut pe 16 megapixeli

Romanii care au ajuns la Paris in cautarea stilului de maine. "Uneori te exprimi mai bine cu un telefon decat prin haine"

Casablanca si zecile ei nuante de gri

Paris – partea nevazuta a stilului. Un „Life Coach” ne invata cat de mult conteaza cum ne imbracam

Designul lucrului bine facut