Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea de Crăciun 2019. Orașele în care va fi zăpadă de sărbători

Vremea de Crăciun 2019. Luna decembrie se caracterizează printr-o gamă variată de fenomene meteorologice: ninsoare care, asociată cu intensificări ale vântului, determină producerea viscolului, ceaţă persistentă, lapoviţă şi ploaie.

O influenţă deosebită asupra ţării noastre începe să aibă din această lună dorsala anticiclonului est-european, care se extinde deasupra sud-estului Europei şi, într-o oarecare măsură, ciclonii mediteraneeni.

Temperatura aerului marchează o scădere, în medie, cu 4 – 6 grade Celsius faţă de ultima lună de toamnă, potrivit MeteoRomânia.

Vremea de Crăciun 2019

 

Temperaturile medii în perioada 23-30 decembrie se vor situa peste cele specifice acestui interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Citește și
Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie. La prânz, va fi mai cald decât ieri
Temperaturi de până la 15 grade, sâmbătă. Prognoza pentru următoarele zile

În Capitală, pe 25 decembrie se vor înregistra 8ºC iar pe 26 decembrie vor fi 7ºC, cu un cer parțial înnorat, potrivit AccuWeather.

Temperaturi asemănătoare se vor înregistra și în Galați în zilele de Crăciun, iar la Iași vor fi 5ºC, cu șanse de ninsori.

În Timișoara, pe 25 decembrie se vor înregistra 11ºC iar pe 26 decembrie vor fi 10ºC, cu un cer noros și șanse de precipitații.

La Cluj-Napoca, media temperaturilor în zilele de Crăciun este de 7ºC cu șanse de fulguieli, iar în Brașov oamenii vor fi ceva mai norocoși și vor avea parte de ninsori și o temperatură medie de 8ºC.

La mare se vor înregistra temperaturi între 10-11ºC.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult