Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 31 decembrie, ultima zi din an. Se anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea rămâne foarte caldă pentru această perioadă. Maximele pornesc de la un grad în Transilvania și vor ajunge până la 13 în sudul Banatului, în Oltenia și în Muntenia.  

În regiunile intracarpatice vor fi înnorări și ceață, mai ales dimineața, dar în celelalte zone se anunță soare și atmosferă plăcută.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Apar ceva condiții de ceață la începutul zilei, dar în ansamblu avem soare, vreme bună și temperaturi de până la 13 grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei dimineața este ceață pe la câmpie, dar amiaza aduce vreme frumoasă. Se mai încălzește puțin și temperaturile se opresc la 11 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi foarte frumoasã, cu cer mai mult senin și vânt domol, iar după prânz se vor înregistra 11 grade.

Citește și
dunare budapesta
Imagini impresionante. Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta în urma ploilor și ninsorilor abundente. GALERIE FOTO

În nordul Transilvaniei și prin Maramureș, dimineața este ceață în unele zone. Mai târziu vor fi înnorări, dar și perioade cu soare. Se încălzește ușor, iar termometrele vor indica în jur de 8 grade.

Și în vestul țării ceața persistă în primele ore ale zilei, însă mai târziu apare și soarele printre nori. După prânz se vor înregistra 13 grade în sudul Banatului.

În Transilvania dimineața este frig și se semnalează ceață în unele zone. Apoi atmosfera se dezmorțește treptat și se face mai cald decât ieri. În vestul provinciei se vor înregistra 10 grade.

În Oltenia ne așteaptă o zi frumoasă și se mai încălzește puțin. Cerul rămâne curat pe tot parcursul zilei și amiaza aduce maxime de 12-13 grade - valori mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată.

În sudul țării găsim soare și atmosferă plăcută, iar după prânz se vor înregistra în jur de 13 grade Celsius.

Vremea în București

În București, în ultima zi din an, se anunță vreme neobișnuit de caldă, cu 12 grade în termometre. Dimineața s-ar putea să mai fie un pic de ceață, dar pe parcursul zilei avem cer senin și vânt domol. La noapte revin condițiile de ceață și se răcește ușor. Spre dimineață se vor înregistra în jur de zero grade Celsius.

Vremea la munte

La munte găsim vreme caldă și frumoasă. Norii apar doar trecător, iar la noapte e posibil să picure puțin în masivele nordice. Vântul va fi activ, iar temperaturile din stațiuni depășesc valorile normale pentru această dată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult