Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 3 octombrie. Se încălzește în multe zone, iar temperaturile pot ajunge și la 27 de grade Celsius

Your browser doesn't support HTML5 video.

Joi se încălzește în multe zone. Ploile apar mai ales în vestul și în nord-vestul României, iar vântul bate mai tare în sudul Banatului și la munte. Maximele pleacă de la 18 grade nord-vestul țării și ajung la 27 de grade în Lunca Dunării.

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe-aici urmează o zi frumoasă, cu soare și câțiva nori. Temperaturile cresc față de miercuri și ajung la 26 de grade în Bărăgan.

Se face mai cald și în Moldova sudică și în nordul Munteniei, pe unde se ating 25 de grade după prânz. Norii apar destul de rar, iar vântul adie plăcut.

Și în nordul Moldovei și în Bucovina găsim temperaturi în creștere, care ajung la 23 de grade. Avem atmosfera însorită toată ziua, însă peste noapte se înnorează și, pe spații mici, o să picure trecător.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș cerul rămâne acoperit în zona Maramuresului, pe unde o să plouă destul de mult. Tot pe-aici vremea se menține rece și maximele se opresc la 18 grade. În restul provinciei vor fi și perioade însorite, iar temperaturile mai cresc puțin și ajung la 23 de grade.

Citește și
ploaie
Vremea azi, 1 octombrie. Se încălzește, dar plouă în aproape toată țara. Ce temperaturi vor fi

În ținuturile vestice nu prea vedem soarele. În Banat și în Crișana și la munte apar averse abundente, care vor lasă în urmă peste 20 de litri de apă pe metru pătrat. În sudul Banatului se pornește vântul. Vor fi 18 grade la Oradea și 25 de grade la Deva.

În Transilvania avem o dimineață rece în depresiuni, pe unde sunt și ceva condiții de ceață. Apoi soarele încălzește rapid atmosfera și, la amiază, se ating 24 de grade. Vântul bate tare pe crestele Meridionalilor, cu rafale de peste 70 de km/h. După lăsarea nopții ploile ajung și pe-aici.

În Oltenia urmează o zi frumoasă. Vântul adie plăcut și se face mai cald decât miercuri: după prânz maximele ajung la 25 de grade la Ramnicu Vâlcea. Peste noapte se înnorează și vin câțiva stropi de ploaie.

Cam la fel o să fie și în sudul României: atmosferă însorită, câțiva nori inofensivi și temperaturi în creștere fața de miercuri. În Lunca Dunării se vor înregistra 27 de grade.

În București avem soare în cea mai mare parte a zilei. Se mai încălzește fața de miercuri: la amiază se ating 26 de grade. Și la noapte se face puțin mai cald decât noaptea trecută: minima ajunge la 12 grade.

Temperaturile cresc și la munte. În masivele vestice înnorările persistă, apar averse și se strâng cantități însemnate de apă. În rest se anunță o zi însorită, cu un vânt mai insistent pe crestele Meridionalilor: peste 70 de km/h.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult