Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 15 iunie 2021. Ploi și vânt în mai multe zone din țară. Unde vor fi 23 de grade

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marți avem o zi destul de neplăcută, temperaturi modeste, vânt şi ploi în multe zone din ţară şi chiar lapoviţă pe crestele Carpaţilor. Vor fi doar 16 grade în Bucovina şi în depresiuni şi cel mult 23 de grade în sudul ţării.

 

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăganu găsim atmosferă însorită în prima parte a zilei, dar mai târziu se înnorează şi vin alte averse, îndeosebi în Bărăgan şi la malul mării. Se face mai răcoare decât ieri şi maximele se opresc pe la 22 de grade.

O să plouă şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, mai ales pe seară şi după lăsarea nopţii. Zărim puţin şi soare, dar vântul rămâne destul de insistent şi temperaturile nu trec de 22...23 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina avem vreme rece, înnorări persistente şi multe ploi. Cantităţile de apă vor depăşi 20..30 L/mp, vor fi descărcări electrice, iar vântul va agita atmosferă pe parcursul zilei.

Citește și
Soare
Vremea se va încălzi în toată țara. Temperaturile vor urca până la 33 de grade

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, avem o zi mohorâtă, cu temperaturi scăzute şi ploi din când în când. Amiaza aduce valori de aprilie, în jur de 18...19 grade. Norii se mai risipesc pe timpul nopţii, dar e posibil să apară ceaţă.

În ţinuturile vestice, găsim vreme mai bună, soare cu nori şi mai puţine ploi. Vântul însă are intensificări şi aici, iar maximele, mai potrivite pentru o zi de primăvară, se opresc la 21...22 grade.

În Transilvania găsim vreme neobișnuit de rece pentru acest moment al anului, cer acoperit şi mai multe reprize de ploaie. Vor fi şi averse torenţiale, mai ales în zonele de munte, iar pe creste vântul va sufla tare şi s-ar putea să cadă lapoviţă.

În Oltenia, ploile apar mai mult după-amiază şi seară şi vor fi însoţite de descărcări electrice, poate şi grindină. Se face mai răcoare decât ieri şi vor fi cel mult 23 de grade în vestul provinciei.

În sudul ţării rămânem cu atmosfera instabilă şi vin alte ploi zgomotoase, cu tunete, fulgere şi intensificări de vânt. Temperaturile lasă mult de dorit şi ating cu greu 22, poate 23 de grade.

Vremea în Bucureşti

 

Şi în Bucureşti se adună norii şi apar averse destul de serioase, în a doua parte a zilei. Vântul se înteţeşte pe timpul ploilor, sunt şi condiţii de grindină, iar maximă se opreşte pe la 22...23 de grade. O să mai plouă şi la noapte, iar temperatura coboară până la 10 grade.

Vremea la munte

La munte găsim vreme rece, mulţi nori şi averse abundente. Cantităţile de apă pot depăşi 30 L/mp. Pe creste va cădea lapoviţă, iar în zona Carpaţilor Meridionali vântul va sufla tare, cu peste 70...80 KM/h.

Vremea la mare

 

La mare găsim vreme destul de neplăcută, temperaturi modeste, averse trecătoare şi vânt intens. Pe plajă vor fi în jur de 21...22 de grade; iar apa mării va avea 20 de grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult