Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea astăzi, 25 mai. Vin averse în vestul, centrul și nordul țării

Your browser doesn't support HTML5 video.

Miercuri din a doua parte a zilei vin averse în vestul, centrul și nordul țării. În rest, atmosfera va fi însorită și ploile pot să apară doar sporadic.

Vremea devine călduroasă în regiunile vestice și în cele sud-vestice, pe unde se ating 32 de grade, însă pe litoral și în Delta Dunării va fi răcoare și se ating 17 grade.  

Vremea pe regiuni  

În Dobrogea și în Bărăgan găsim atmosferă însorită, un vânt mai insistent și temperaturi ce ajung la 28 de grade în zona Bărăganului. Pe litoral și în Delta Dunării va fi mai răcoare și se vor înregistra între 17 și 21 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea continuă să se încălzească. Nu sunt anunțate ploi, norii vor fi rari, însă vântul mai are unele porniri pe parcursul zilei.

Se mai încălzește și în jumătatea de nord a Moldovei și în Bucovina, iar maximele se opresc pe la 27 de grade. Din a doua parte a zilei apar cateve reprize cu ploi, care pot fi mai consistente.

Citește și
ploaie
Vremea astăzi, 23 mai. Se schimbă vremea în mare parte a țării

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se face mai cald și avem vreme bună în prima parte a zilei. Mai târziu se înnorează și vin averse care pot fi torențiale. Maximele ajung până la 27 de grade la Satu Mare.

Se încălzește și în ținuturile vestice. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte regiuni, ajung pe la 31-32 de grade. Avem soare în prima parte a zilei, după care se adună norii și vin ploi zgomotoase, cu tunete, fulgere și căderi de grindină.

O să plouă și în Transilvania, vor fi mai multe episoade cu averse, însoțite de tunete, fulgere și vânt intens și se pot strânge cantități mai însemnate de apă. Temperaturile cresc cu 11-12 grade față de marți și vor ajunge până la 30 de grade la Alba Iulia.

În sud-vestul țării se anunță soare și atmosferă plăcută. Tendința de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urcă spre 30 de grade.

Și în ținuturile sudice găsim vreme frumoasă și temperaturi în creștere. După prânz se vor înregistra 29 de grade în Lunca Dunării.

În București, avem o zi frumoasă și se face mai cald. Vântul va fi mai activ și după prânz se vor înregistra 28-29 de grade Celsius.

Se încălzește și în zonele de munte, însă va crește și instabilitatea. După-amiază o să plouă pe suprafețe destul de mari și se pot acumula cantități importante de apă. Sunt posibile și căderi de grindină, iar vântul se intensifică pe creste, dar va avea unele porniri și pe timpul ploilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult