Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vreme frumoasă în aproape toată țara. În weekend, temperaturi de 20 de grade

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea, 1 aprilie. Joi avem vreme frumoasă aproape peste tot.

 

În nord-vestul țării și pe la munte vor fi înnorări și apar câteva ploi de scurtă durată, iar pe seară noaptea, în jumătatea nordică vin averse cu tunete și fulgere. Maximele se încadrează între 9 și 22 de grade Celsius.

Vremea în fiecare regiune  

În Dobrogea și Bărăgan va domina atmosfera însorită. Pe litoral va fi puțin mai rece decât ar fi normal, dar în rest temperaturile ajung la valori potrivite pentru data din calendar.

O situație similară găsim și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Pe aici apar câțiva nori de vreme bună, iar maximele se opresc la 16 grade Celsius.

Citește și
vremea soare
Vremea continuă să se încălzească. Se vor înregistra și 20 de grade

În jumătatea de nord a Moldovei și în Bucovina avem soare în cea mai mare parte a zilei. Pe seară și în cursul nopții, norii se înmulțesc, iar pe spații mici vor fi averse însoțite de descărcări electrice.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș prindem atmosferă închisă, cu înnorări persistente și ploi de scurtă durată. Noaptea, și pe aici apar averse cu tunete și fulgere.

În ținuturile vestice nu prea zărim soarele, dar vremea rămâne caldă pentru începutul lunii aprilie. Temperaturile urcă până la 22 de grade, iar pe seară și în cursul nopții va ploua.

În Transilvania se adună norii, iar pe seară vin câteva averse însoțite de fenomene electrice. În depresiuni soarele se arată trecător.

În Oltenia prindem atmosferă schimbătoare. În zonele mai joase vor fi și scurte momente însorite, dar la munte înnorările persistă și, treptat, va începe să plouă.

În ținuturile sudice găsim vreme plăcută. Soarele strălucește în cea mai mare parte a zilei, iar temperaturile se opresc la 15...16 grade Celsius.

București

În București se face mai cald ca miercuri. Va domina atmosfera însorită, iar la amiază termometrele vor indica 18 grade Celsius. Noaptea, norii apar sporadic, iar temperatura coboară până la 3 grade.

La munte

Temperaturile cresc și la munte, iar în masivele sudice prindem vreme bună. În schimb, în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, norii se adună treptat și încep ploile. Spre seară, înnorările cuprind toată zona montană, iar în masivele nordice o să fie averse și se pot strânge peste 15 litri de apă pe metru patrat.

Prognoza meteo pe următoarele trei zile București  

Vineri se mai încălzește puțin, iar maxima va atinge 20 de grade. Soarele strălucește în cea mai mare parte a zilei, dar pe seară se înnorează și apar averse însoțite de descărcări electrice. Sâmbătă, vremea se răcește tranșant și nu vor fi mai mult de 12 grade Celsius. Vom avea înnorări persistente, iar, trecător, o să plouă slab. Duminică prindem vreme rece și închisă. O să plouă destul de mult, iar temperatura se oprește la 10 grade.

La munte  

Vineri avem vreme instabilă. Vor fi înnorări persistente și apar averse însoțite de descărcări electrice. La altitudini mari o să cadă și lapovița, iar cantitățile de apă vor depăși 20 de litri pe metru pătrat. Vântul va sufla tare mai ales pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali, pe unde va depăși viteze de 80 de km/h. Sâmbăta atmosfera se răcește simțitor și găsim vreme închisă. O să ningă, o să cadă și lapoviță, iar la altitudini mari va fi viscol. Duminică se face mai răcoare, iar vremea devine rece pentru data din calendar. Vor predomina ninsorile, iar vântul va sufla mai tare în zona montana înaltă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult