Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea la începutul lunii august

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile ridicate se mențin și în perioada următoare.  

Se anunță temperaturi mai mari decât cele normale. Și în august vom avea parte de zile de caniculă. Precipitațiile în această perioadă vor fi reduse.

Citește și Vremea azi, 19 iulie. Temperaturile încep din nou să crească

Prognoza meteo săptămâna 18 iulie – 25 iulie 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo săptămâna 25 iulie – 1 august 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în sud vestul teritoriului. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Citește și
mac
Producția de mac din România, afectată de schimbările climatice. Ce spun fermierii despre culturile din acest an
Prognoza meteo săptămâna 1 august – 8 august 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales la munte.

Prognoza meteo săptămâna 8 august – 15 august 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult