Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prognoza meteo azi, 25 octombrie. Soare și vreme bună în toată țara. Care vor fi maximele termice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de vineri, 25 octombrie, ne aduce soare și vreme bună în toată țara. E drept că acum este ceață în unele zone, dar cerul se înseninează mai târziu.

Vântul rămâne destul de insistent în sudul Banatului, iar maximele pleacă de la 13 grade în nordul Moldovei și ajung la 21 de grade în Dealurile de Vest.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menține însorită toată ziua. Temperaturile cresc de la o oră la alta. Pe la amiază se ating 15...16 grade - valori potrivite pentru data din calendar.

Mai sus în Moldova sudică și în nordul Munteniei găsim soare, atmosferă plăcută și se mai încălzește puțin. Joi au fost ceva înnorări în aceasta regiuni. Vineri avem cer mai mult senin și maxime în jur de 16...17 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina este ceata acum, dimineața. Au fost emise și avertizări de ceata densa în mai multe localități din județele Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui și Neamț. Sunt valabile până la ora 9. Apoi se arată soarele și maximele ajung pe la 15...16 grade.

Citește și
bucuresti
Vremea azi, 23 octombrie. Zonele unde temperaturile vor fi în creștere

Și în nordul Transilvaniei și în Maramureș avem ceață densă la începutul zilei. Iar până la ora 09:00 este cod galben în județele Maramureș, Satu Mare, Salaj și Bistriță-Năsăud. Mai târziu, soarele încălzește atmosfera și temperaturile urca până la 18...19 grade.

Vestul țării are parte de încă o zi însorită și mai caldă decât ar fi normal. Pe aici se ating cele mai ridicate valori din țară, în jur 20...21 de grade. Vântul se menține activ în sudul Banatului.

În Transilvania este cam frig acum dimineața, în special în depresiuni. Și ceața este prezentă în multe zone. Iar până la ora 10:00 avem avertizări de ceață densă în județele Brașov, Sibiu, Covasna și Mureș. Amiaza aduce însă vreme frumoasă și temperaturi peste valorile normale. La Miercurea Ciuc se vor atinge 17 grade.

Și în Oltenia este un pic de ceață la începutul zilei, dar în curând apare soarele. Atmosfera devine plăcută și se face mai cald decât ar trebui. Maximele ajung pe la 18...19 grade.

În sudul țării avem tot vreme de toamnă blândă. Nu prea vedem norii. Nici vântul nu prea se simte, iar pe la amiază se ating în jur de 18 grade.

O zi însorită în București

La fel o să fie și în București: o zi însorită și o amiază plăcută, cu vânt domol și 18 grade în termometre. Noaptea ne aduce vreme bună, cer curat, condiții de ceata spre dimineața și o minima de 4...5 grade.

Cum va fi vremea la munte

Și la munte găsim vreme frumoasă și temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit. Cerul rămâne senin în majoritatea masivelor. Doar vântul bate ceva mai tare în munții Banatului și ajunge la viteze de 45...50 KM/h.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult