Modifica setarile cookie
Toate categoriile

După un Crăciun cu vreme caldă, vin ninsorile. Zonele în care va ninge în următoarele două zile

Your browser doesn't support HTML5 video.

După acest Crăciun cu vreme blândă, vine zăpada. Meteorologii au emis o informare de ninsori, lapoviță și vânt putenic pentru următoarele două zile.

Sunt vizate mai ales zonele montane, însă sâmbătă noapte, ninsoarea ar putea ajunge și în orașele din sudul țării, chiar și în Capitală.

Avertizarea de vreme rea intră în vigoare sâmbătă dimineață la ora 10. Cei care se află la munte se vor putea bucura de zăpadă din belșug. În special la altitudini de peste 1.500m se va depune strat generos, mai ales în Carpații Meridionali și de Curbură. Zăpada va fi însă viscolită de un vânt puternic, care va ajunge și la 90 de kilometri pe oră.

În restul țării vor începe ploile de dimineață. Cele mai multe precipitații vor fi în sud. Meteorologii spun că mâine noapte e posibil să ningă în Prahova, Argeș, Vălcea, Buzău, Vrancea dar și în București. Pe lângă precipitații, în sudul țării va fi și vânt, așa că așteptați-vă la o noapte cu viscol.

Acest episod de iarnă ține până luni, când precipitațiile se opresc mai în toate zonele, iar meteorologii spun că ne așteaptă din nou temperaturi cu mult mai ridicate dacat normalul acestei perioade. Până de revelion, în unele zone din Oltenia și Muntenia ar putea să se înregistreze temperaturi și de 14 sau 16 grade.

Citește și
VIDEO Boris Johnson le-a arătat britanicilor acordul post-Brexit, drept „cadou” de Crăciun
Boris Johnson le-a arătat britanicilor acordul post-Brexit, drept „cadou” de Crăciun

De luni, vântul se vă intesifica în special la munte. Daca vă aventurați pe creste, fiți pregătiți pentru un viscol aprig și săptămână viitoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult