Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion 2023. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion.

 

Vremea de Crăciun

Meteorologii anunță că de Crăciun, la munte, temperaturile vor fi mai ridicate decât media acestei perioade. 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

În ceea ce privește precipitațiile, regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane, potrivit ANM.

Citește și
Vreme extrem de rece în România
Vremea deosebit de rece își face simțită prezența în România. Din cauza gerului, patru oameni au murit doar în ultimele ore

Vremea de Revelion 2023

În săptămâna 27 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Meteorologii anunță că precipitațiile vor fi deficitare la munte și local în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea de Bobotează 

Pentru prima săptămână din noul an, meteorologii anunță că temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice.

În ceea ce privește precipitațiile, regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 09.01.2022-16.01.2022

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult