Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avertisment de la meterologi, după o zi caniculară. Ce se întâmplă cu vremea de luni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se încheie o zi fierbinte, care a adus caniculă în sudul și vestul țarii. Soarele puternic a încins orașele, unde temperaturile resimțite au ajuns la 38 de grade. 

Luni va fi și mai cald arată prognoza, dar sunt anunțate în același timp și vijelii așa, cum ne-a obișnuit vremea în ultimele veri.

În Craiova, la prânz, erau 36 de grade resimțite la umbră. Străzile au rămas goale, iar oamenii s-au adăpostit la terase. Și în Timișoara termometrele arătau 38 de grade.

La fel de cald a fost și în Galați. Cei care n-au plecat în concediu, au căutat puțină răcoare în parc.

Luni va fi și mai rău. Meteorologii anunță caniculă în Câmpia Română și maxime de 36 de grade Celsius. Dar va fi zăpușeala și în restul țării. Tot luni apar și vijelii, descărcări electrice, posibil și grindină. Întâi în nord, apoi ploile coboară și în sud. De marți, un val de aer mai rece va traversa țara.

Citește și
canicula bucuresti
Vremea 20 iulie. Revin canicula și disconfortul termic. Când se anunță ploi

Specialist ANM: ”Pe parcusul zilei de marți se răcește vremea, valorile de temperatura vor fi ușor mai scăzute decât cele normale în Maramureș, mare parte din Moldova și parțial în Transilvania și Muntenia. Vom avea din nou averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durata ale vântului în centrul, în est, în sud, la deal, la munte și doar izolat în rest. ”

Căldura revine de joi și weekendul viitor este posibil să avem din nou caniculă. Beți multă apă, purtați haine largi și deschise la culoare și acoperiți-va capul cu o pălărie, dacă sunteți nevoiți să ieșiți din case.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult