Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiștii regretă că nu și-au prelungit vacanța. În loc de distracție pe pârtie au avut aglomerație pe DN1

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea parcă a vrut să-i facă pe turiști să regrete că nu și-au prelungit vacanța la munte cu încă o săptămână. Un soare generos a strălucit toată ziua pe părtii, peste zăpada care s-a așternut recent.

Mulți nu s-ar mai fi dat jos de pe schiuri și saniuțe. Cei care au plecat totuși spre casă au avut de înfruntat aglomerația nesfârșită de pe DN1.În lipsa unei autostrăzi pe care autoritățile nu au fost capabile să o construiască în ultimii 20 de ani.

Deși majoritatea celor aflați în stațiunile montane și-au încheiat dumincă sejurul, nimeni nu s-a dat dus de pe pârtie până seară târziu. Oamenii s-au bucurat de zăpadă și soarele strălucitor, care i-au făcut să uite de gerul de minus 10 grade.

Ajutate de frig și de un strat nou de zăpadă, pârtiile străluceau sub skiuri și sănii.

Schior: "Am avut un sejur de 7 zile și mai stăm 3. Nu mă mai satur să mă dau. Cred că m-aș da toată ziua dacă aș putea"

Citește și
traseu montan
Aplicaţiile create special pentru amatorii de drumeţii. Salvamontiştii au însă un avertisment

Cristina Frentiu, Președintele Asociației Investitorilor din Predeal: "Este un weekend cu foarte mulți turiști, capacitatea Predealului a fost în acest weekend de 100%, temperatura este optimă și tunurile de zăpadă artificială funcționează pe toate pârtiile din Predeal"

Pe cât de bine era pe pârtie, pe atât de rău se aglomera drumul spre casă. Pe DN1, traficul a fost de coșmar aproape toată ziua.

Șofer: "Știam că am văzut ce era și pe pârtie și mă așteptăm dar ori că plecăm mai devreme ori că plec mai târziu tot aglomerat e. Asta e"

Meteorologii promit din nou ninsori și vreme rece pentru zilele următoare așa că probabil că aglomerația va reveni la munte și în weekendul viitor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult