Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiștii care de Crăciun au preferat o plimbare pe malul mării. ”Foarte frumos”

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o zi perfectă la malul mării. Faleza Cazinoului din Constanța a fost plină de oameni, care după ce au despachetat cadourile şi au stat la masă, au ieşit la plimbare.

Chiar dacă nu au avut parte de un Crăciun alb, sute de constănțeni s-au bucurat de un spectacol natural de lumini, pe care Marea l-a pus în scenă în prima zi de Sărbătoarea Naşterii Domnului. La 5 grade Celsius cât arătau termometrele la prânz, plimbarea sub razele soarelui, în aer curat, i-a făcut pe mulţi să nu regrete că au ales litoralul în locul staţiunilor montane.

Turistă: "Eu sunt din Bistriţa şi am venit pentru prima dată la mare de Crăciun şi e o experienţă foarte interesantă. Nu mai e cald şi e aşa de pustiu, nu e lume pe plajă. Dar e foarte frumos, foarte frumos aici."

Nutriţioniştii spun că o plimbare sănătoasă ajută organismul după o masă îmbelşugată.

Ioana a revenit acasă să sărbătorească Crăciunul alături de bunici, după ce în ultimii 5 ani de zile a tânjit după atmosfera de acasă printre străini, în Dubai.

Citește și
salvamari
Criză acută de salvamari în România. Cât câştigă cei care aleg să muncească în alte ţări

Ioana: ”E o diferenţă, că nu toată lumea sărbătoreşte mai întâi de toate. Și când stai la pom şi e cald şi transpiri, e o diferenţă."

Pentru unii tineri, petrecerea de Crăciun a fost perfectă şi fără mese pline cu mâncare.

Turiști: ”Am venit doar să vedem oraşul şi marea. Concediu, toată lumea e liberă acum.”

La fel de bucuroşi de plimbare au fost şi copiii, care au luat cu ei şi jucăriile pe care Moşul le-a lăsat sub brad în seara de Ajun. 

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru tot restul săptămânii. Temperaturile vor oscila între 3 şi 6 grade, iar soarele va fi de nelipsit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult