Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Suma plătită de o turistă pentru o săptămână la SPA: „Am făcut peste 3.500 de masaje”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care vor să se răsfeţe cu terapii orientale ori cu o baie turcească sunt aşteptaţi la munte. Patronii centrelor SPA au angajat specialişti din străinătate şi au investit în aparate de ultima generaţie.

Ştiu că turiştii sunt dispuşi ca după o zi de stat în frig şi aer curat să dea câteva sute de lei pentru o şedinţă de relaxare.

Cerasela a dat 2.000 de lei pentru o săptămână în care a făcut tot soiul de terapii într-un centru.

Cerasela Rogen, turistă: „Îmi iau în fiecare zi o grămadă de tratamente, dacă tot vin. Eu aş investi toţi banii, sunt mai creativă când plec de aici, am mai multă claritate."

De oaspeţi au grijă inclusiv specialişti aduşi din Turcia şi Thailanda. Ca să vă faceţi o idee o baie turcească de 45 de minute costă 175 de lei.

Specialist: „Prima dată o să fac cu kese, e un produs turcesc pentru pielea moartă şi pentru detoxifierea pielii. Apoi folosesc săpun şi fac un masaj pentru relaxare."

Citește și
centre spa
Românii, invitați să se trateze în centre SPA care nu există. Reacția scandaloasă a autorităților

Femeie: „Cred că am peste 3.500 de masaje făcute, iar aici am întâlnit terapeuţi extraordinari. Mi-a plăcut hamamul."

Alţii prefera masajul balinez.

Devi, maseuză din Bali: „Acest tip de masaj este bun pentru circulaţia sângelui, de asemenea este recomandat şi pentru probleme musculare."

Raluca Voinea, reprezentant centru: „Avem acum 80 de terapii. Avem rezervări multe în această perioadă, mai ales că promovăm terapiile pentru a ajuta sistemul imunitar, mai ales în sezonul rece."

Într-un alt complex, turiştii stau cel puţin o oră într-un bazin în formă de piramidă, umplut cu săruri de magneziu şi sulf. Acest amestec reduce stresul, relaxează muşchii şi ajuta la drenarea limfei.

Irina Dascălu, clientă: „Până acum am venit de 3 ori. Se îmbunătăţeşte foarte mult calitatea texturii pielii, tenul mai luminos, acneea dispare, pielea e fină şi catifelată şi o stare de bucurie.''

O şedinţă costă 100 de lei, însă cei care îşi fac abonament beneficiază de reduceri.

Flavian Dumitrescu, administrator SPA: „Am început cu două bazine de plutire, acum le consturim pe următoarele două. În ţară am mai ajutat la deschiderea a încă 8 centre, se fac programări cu luni înainte."

În alte locuri, turiştii care vin la relaxare se pot sfătui şi cu medicii. Alina Spinean, medic specialist diabet - nutriţie: „Avem în fiecare zi cursuri de nutriţie, îi învăţăm cum să mănânce, în anumite patologii se poate recomanda şi o dietă."

În Poiana Braşov, oaspeţii pot admira Vârful Postavaru dintr-un jacuzzi în aer liber. Aici o să daţi între o sută şi 500 de lei pentru un singur tratament.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult