Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Schiorii au profitat de vremea minunată de la munte. „Pârtieeeee, venimmmm!!"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşitul de săptămână a adus pe pârtii mii de schiori dornici să mai profite de zăpadă bună, mai ales că elevii sunt în vacanţă!

În masivul Postavaru cerul s-a înseninat, după câteva zile cu ceaţă deasă. Şi peisajul a putut fi, admirat în toată splendoarea! Iar în alt tărâm de poveste, la poalele Munţilor Făgăraş, turiştii au avut parte şi de o întâlnire, cu un grup de ciute extrem de prietenoase.

La primele ore ale dimineţii, crestele munţilor păreau pictate în nuanţe de roz. Cu această privelişte s-au trezit turiştii care au rămas peste noapte la cabanele din masivul Postavaru. Dacă în ultimele zile a fost ceaţă, duminică, cerul s-a luminat - spre bucuria schiorilor. „Ne bucurăm de această zi. Ne face plăcere să venim aici cât de des” spune un turist. Veseli şi energici, copiii aflaţi în vacanţă la munte, au animat pârtia. „Pârtieeeee, venimmmm!!" se auzeau glasurile cristaline. Alţii au ales o escapadă de o zi să îşi perfecţioneze tehnicile de schi sau snowboarding. Priveliștea a fost extraordinară, se vedeau munţii. pe măsură ce schiorii coborau se vedea şi oraşul. Şi aşa cum era de aşteptat - la baza pârtiei s-au format şi astăzi cozi imense la telegondolă. În medie, schiorii au stat la rând câte 20 de minute. În schimb, în Poiana Neamţului, la poalele munţilor Făgăraş, turiştii au ales să se bucure de zăpadă şi de o întâlnire cu totul neaşteptată.

Turiştii au fost fascinaţi de întâlnirea cu aceste animale blânde, deloc speriate de apropierea oamenilor.

Ciutele au devenit un simbol al locului şi lumea e bucuroasă să le vadă, spune proprietarul unei pensiuni.

Citește și
Vacanța intersemestrială a elevilor a dus la umplerea pârtiilor. Cozi de zeci de minute în Poiana Brașov
Experiment ȘtirileProTV. Cât se stă la coadă în Poiana Brașov. Zeci de minute de așteptare pentru 10 minute de schi

La începutul secolului trecut, zona Poiana Neamţului era graniţa dintre Imperiul Austro-Ungar şi Ţara Românească. Aşa că cei care ajung aici se pot bucura nu numai de priveliştea uimitoare, ci pot afla, de la localnici, istoria locului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult