Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stațiunea Băile Felix, arhiplină cu ocazia weekend-ului prelungit. Prețurile la cazare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prima vacanță din an a umplut stațiunea Băile Felix, vestită pentru apele sale termale. Hotelierii au pregătit din timp oferte pentru sărbătoarea Unirii și nu au rămas cu camerele neocupate.

Prețurile sunt mai mici decât în restul sezonului și includ accesul liber la spa și la piscinele cu apă termală. Acolo este și cea mai mare distracție.

Pentru un grup de turişti din Bistriţa este o tradiţie să vină în mijlocul iernii la Băile Felix, ca să se bucure de apele termale. Şi nu sunt singurii. Pentru acest weekend prelungit de ziua Unirii, preţurile sunt mai mici cu 10-15%.

Toate hotelurile din staţiune sunt deschise, cu toate acestea, cei care şi-au rezervat vacanţa mai târziu abia au mai găsit locuri.

Constantin Oprinoiu - director ştrand: „Suntem în prima vacanţă din 2020 şi e de bun augur. Hotelurile sunt pline, la capacitate. Au ales Băile Felix datorită apei termale care are temperatură între 34 şi 38 de grade."

Citește și
aglomeratie pe DN1
Aglomerație pe DN 1. S-a circulat bară la bară pe Valea Prahovei

Trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele costa aproximativ 670 de lei, de persoană. La patru stele preţul ajunge la aproape 850 de lei, în timp ce la cinci stele, un apartament pentru două persoane este aproximativ 3.800 de lei. În preţ intră accesul la SPA, piscine şi cina festivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult