Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O zi cât o vacanță pentru zeci de ghizi și agenți de turism: „Văcuță fotomodel, oițe, rățuște. Este superb”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi cât o vacanţă, de asta s-au bucurat zeci de ghizi şi agenţi de turism care au intrat în pielea iubitorilor de călătorii.

Au plecat din Bucureşti cu un autocar şi au ajuns la Sibiu, unde au luat la pas muzeul în aer liber, au făcut fotografii, apoi au vizitat oraşul istoric şi străzile fermecătoare.

O astfel de experienţă poate fi varianta ideală pentru cei care vor să descopere locuri minutate, dar seara să se întoarcă în confortul de acasă.

Prima destinație la care ajung turiștii ce aleg excursia de o zi este uriașul muzeu în aer liber din Sibiu. Se întinde pe aproape o sută de hectare și este decorul perfect pentru cei dornici de o plimbare în natură. În plus, este locul care amintește de vacanțele petrecute la bunici.

Manuela Istrate, agent de turism: „Extraordinar, da! Și rățuște! Și văcuță fotomodel, oițe, este extraordinar!”

Citește și
Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți

Reporter: „Vă poartă cu gândul la excursiile de la bunici?”

Manuela: „Da, chiar așa mă gândeam. M-ați ghicit, chiar mi-e dor de așa ceva! Este superb!" Cei 40 de ghizi și agenți de turism care s-au bucurat de această escapadă au fost cuceriți de peisaj.

Adrian Dobrin, agent de turism: „Abia aștept să dăm drumul mai serios la treabă, să putem merge împreună să vizităm România și apoi celelalte destinații." Alexandra Șerbănescu, agent de turism: „Este foarte frumos să ne aducem aminte să călătorim, este foarte frumos să înțelegem că este sigur să călătorim, că se pot face călătorii fără să avem probleme cu acest COVID, dacă păstrăm distanța regulamentară, regulile."

Apoi oaspeții au fost poftiți să descopere centrul orașului, mângâiat de razele soarelui.

Vizitatorii care vor să își potolească foamea sunt ademeniți la terase, unde meniurile bogate sunt greu de ignorat.

Alexandra Bocai, reprezentant terasă și restaurant: „Sentimentul cred că este aproape evident din privire, pentru că mimica feței nu se mai vede integral din cauza măștii. Suntem extrem de bucuroși că revenim la activitățile noastre normale firești."

Cosmin Vasile, reprezentant agenție de turism: „Chiar dacă nu mai e un anumit festival care să atragă turiștii, aici, în Sibiu, atmosfera orașului, străduțele pline cu terase, cu magazine, farmecul acesta al Pieței Mari, Mici, Podului Minciunilor, diferitelor catedrale, obiective, cu siguranță fac din Sibiu un oraș extrem de atractiv."

Prețul unei astfel de excursii de o zi cu autocarul pornește de la două sute de lei. De la 1 iulie, turiștii vor putea ajunge și pe Transfăgărășan, dar și în alte locuri minunate din țara noastră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult