Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În Năvodari, turiștii fac adevărate slalomuri pentru a putea ajunge la plajă. Ce dificultăți întâmpină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunt 60.000 de turiști pe litoral și mulți stau la Năvodari, deși este o zonă a contrastelor.

Vizitatorii trebuie să meargă și anul acesta prin praf pe străzi neasfaltate, printre materiale de construcții, ca să ajungă la plaja. Pe unele porțiuni, buruienile ating și doi metri.

În Năvodari, au fost amenajate plaje cu șezlonguri viu colorate, cu umbrele de stuf și terase care-i atrag pe clienți prin decoruri inedite. Unii administratori au cerut ajutorul designerilor, iar rezultatul este chiar spectaculos.

Florin Dumitru, manager de plajă: „Este un stil mediteranean cu accente orientale pe care îl folosim la nivel de decor și îi așteptăm cu o plajă foarte frumoasă, cu meniu bine structurat în zona de pește și fructe de mare”.

Clienții sunt întâmpinați cu muzică relaxantă și băuturi răcoritoare pentru toate gusturile. Dar ca să ajungă până aici...

Citește și
delfin
Dezorientat și flămând, un pui de delfin a ajuns în ecluza de la Năvodari

Citește și Înainte de relaxarea de pe plajă, turiștii se confruntă cu chinul găsirii unui loc de parcare

Turiștii care sunt cazați în zona Mamaia Nord-Năvodari și vor să meargă până la plajă trebuie să strabată un drum plin cu pietre și cu nisip. Imaginea este una dezolantă. Peste tot sunt blocuri și hoteluri în construcții, munți de nisip, materiale de construcții, dar și utilaje.

Pe lângă zgomot și moloz, zona șantierelor este plină de praf.

Chiar și așa, zona este preferată de foarte mulți turiști. Este mai puțin aglomerată decât Mamaia și Eforie. Plajele nu au fost lățite, iar nisipul este extrem de fin. Șezlongurile sunt și ele ceva mai ieftine, între 30 și 60 de lei.

O noapte de cazare în Năvodari pornește de la 110 lei pentru două persoane la o vilă de două stele și poate ajunge până la 400 de lei la trei stele, cu mic dejun inclus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult