Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hotelurile şi pensiunile de pe Valea Prahovei sunt pline. Turiştii stau şi la cort

Your browser doesn't support HTML5 video.

Turiştii au ajuns la munte şi sunt gata de petrecere.

Hotelierii de pe Valea Prahovei anunţa că aproape toate locurile sunt rezervate. În bucătării, gastronomii şi ucenicii lor nu şi-au văzut capul de treabă - au înroşit ouăle, au pregătit drobul, pască şi friptura de miel. Sunt însă şi pasionaţii de natură care au ales varianta în aer liber, aşa că au venit cu rulotele ori şi-au montat corturile la marginea pădurilor.

Pe Valea Cerbului, 40 de familii vor petrecere sărbătorile la rulota. Ca să ajungă la munte însă, turiştii au avut nevoie şi de această dată de nervi tari, pe DN 1.

S-a circulat cu dificultate pe Drumul Naţional 1, mai cu seamă de la Buşteni către Braşov. Deja poliţiştii sunt în stradă să dirijeze traficul, şoferii nu reuşesc însă să circule cu mai mult de 10, 20 de kilometri la oră

Cei care s-au decis să se cazeze la hotel, abia aşteptau să se vadă ajunşi la destinaţie. „Sperăm că drumul care a fost foarte urât să fie compensate aici cu distracţie şi voie bună”, spune un turist.

Citește și
Zboruri intarziate
Mii de turiști, afectați de vremea rea. Întârzieri de 2-3 ore, pe Aeroportul Henri Coandă

Din păcate, vremea de vineri nu a ţinut cu ei, însă va fi din ce în ce mai bine, aşa că de sâmbătă aici vor sfârâi grătarele. Cei care s-au cazat la hoteluri, plătesc, pentru această vacanţă, între 400 şi 1500 de lei de persoană, dar au cel puţin câteva mese incluse. În plus, gazdele le oferă reduceri la SPA, activităţi pentru copii, acces la centrele de divertisment - bowling, biliard, tenis de masă sau jocuri pe consolă. Pentru a patra noapte de cazare, turiştii vor plăti mai puţin sau deloc. Unele hoteluri asigura transportul la biserică în noaptea de Înviere. În aceste condiţii, Valea Prahovei e ocupată în proporţie de 90%.

Înconjurat de munţi şi vegheat de o cetate superbă, Râşnovul atrage numeroşi turişti. Cei care adoră să stea în aer liber şi-au făcut un program dinamic.

În medie, bugetul pentru această mică vacanţă este de circa 500 de lei de persoană. Mulţi turişti au venit cu mâncarea pregătită de acasă. În weekend, meteorologii anunţă vreme numai bună pentru grătare.

.Din păcate, vremea de vineri nu a ţinut cu ei, însă va fi din ce în ce mai bine, aşa că de sâmbătă aici vor sfârâi grătarele. Cei care s-au cazat la hoteluri, plătesc, pentru această vacanţă, între 400 şi 1500 de lei de persoană, dar au cel puţin câteva mese incluse. În plus, gazdele le oferă reduceri la SPA, activităţi pentru copii, acces la centrele de divertisment - bowling, biliard, tenis de masă sau jocuri pe consolă. Pentru a patra noapte de cazare, turiştii vor plăti mai puţin sau deloc. Unele hoteluri asigura transportul la biserică în noaptea de Înviere. În aceste condiţii, Valea Prahovei e ocupată în proporţie de 90%.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult