Hotelurile şi pensiunile de pe Valea Prahovei sunt pline. Turiştii stau şi la cort

Ultimul update: Vineri 06 Aprilie 2018 18:11
Data publicarii: Vineri 06 Aprilie 2018 16:44
Categorie: Travel

Turiştii au ajuns la munte şi sunt gata de petrecere.

Hotelierii de pe Valea Prahovei anunţa că aproape toate locurile sunt rezervate. În bucătării, gastronomii şi ucenicii lor nu şi-au văzut capul de treabă - au înroşit ouăle, au pregătit drobul, pască şi friptura de miel. Sunt însă şi pasionaţii de natură care au ales varianta în aer liber, aşa că au venit cu rulotele ori şi-au montat corturile la marginea pădurilor.

Pe Valea Cerbului, 40 de familii vor petrecere sărbătorile la rulota. Ca să ajungă la munte însă, turiştii au avut nevoie şi de această dată de nervi tari, pe DN 1.

S-a circulat cu dificultate pe Drumul Naţional 1, mai cu seamă de la Buşteni către Braşov. Deja poliţiştii sunt în stradă să dirijeze traficul, şoferii nu reuşesc însă să circule cu mai mult de 10, 20 de kilometri la oră

Cei care s-au decis să se cazeze la hotel, abia aşteptau să se vadă ajunşi la destinaţie. „Sperăm că drumul care a fost foarte urât să fie compensate aici cu distracţie şi voie bună”, spune un turist.

Mii de turiști, afectați de vremea rea. Întârzieri de 2-3 ore, pe Aeroportul Henri Coandă

Din păcate, vremea de vineri nu a ţinut cu ei, însă va fi din ce în ce mai bine, aşa că de sâmbătă aici vor sfârâi grătarele. Cei care s-au cazat la hoteluri, plătesc, pentru această vacanţă, între 400 şi 1500 de lei de persoană, dar au cel puţin câteva mese incluse. În plus, gazdele le oferă reduceri la SPA, activităţi pentru copii, acces la centrele de divertisment - bowling, biliard, tenis de masă sau jocuri pe consolă. Pentru a patra noapte de cazare, turiştii vor plăti mai puţin sau deloc. Unele hoteluri asigura transportul la biserică în noaptea de Înviere. În aceste condiţii, Valea Prahovei e ocupată în proporţie de 90%.

Înconjurat de munţi şi vegheat de o cetate superbă, Râşnovul atrage numeroşi turişti. Cei care adoră să stea în aer liber şi-au făcut un program dinamic.

În medie, bugetul pentru această mică vacanţă este de circa 500 de lei de persoană. Mulţi turişti au venit cu mâncarea pregătită de acasă. În weekend, meteorologii anunţă vreme numai bună pentru grătare.


.Din păcate, vremea de vineri nu a ţinut cu ei, însă va fi din ce în ce mai bine, aşa că de sâmbătă aici vor sfârâi grătarele. Cei care s-au cazat la hoteluri, plătesc, pentru această vacanţă, între 400 şi 1500 de lei de persoană, dar au cel puţin câteva mese incluse. În plus, gazdele le oferă reduceri la SPA, activităţi pentru copii, acces la centrele de divertisment - bowling, biliard, tenis de masă sau jocuri pe consolă. Pentru a patra noapte de cazare, turiştii vor plăti mai puţin sau deloc. Unele hoteluri asigura transportul la biserică în noaptea de Înviere. În aceste condiţii, Valea Prahovei e ocupată în proporţie de 90%.

Delta Dunării, o destinaţie pentru vacanţa de Paşte. Preţul plătit pentru o zi într-un loc fermecător

Delta Dunării, o destinaţie pentru vacanţa de Paşte. Preţul plătit pentru o zi într-un loc fermecător

animatoare pe litoral

Poveştile de 1 Mai se scriu pe litoral! Zeci de mii de tineri, la Sunwaves şi în cluburi

Vacanța de 1 Mai începe azi în Mamaia, polul distracţiei pe litoral, cu festivalul Sunwaves

Familiile aleg să își petreacă vacanța de 1 mai la bulgari. Hotelierii români nu au nicio strategie

Operatorul aerian care te plătește cu 3.300 €/lună să călătorești și să te muți în altă țară

30.000 de turiști, așteptati de 1 mai în Vama Veche. Cazări mai sunt doar cu cortul

Criză uriașă de angajați pe litoral. Patronii oferă salarii și de 3.000 de euro

poiana Brașov

23 de grade în Brașov. Turiștii s-au bucurat de prima zi ideală pentru un bronz de munte

Plajă la final de aprilie, în Mamaia. Turiștii s-au bucurat de căldură și de mâncare gratis

Românii vor plăti, în medie, 955 de lei/cameră de 1 Mai. Cele mai căutate stațiuni

Brunch în satele săsești de lângă Sibiu. Meniu bogat și plimbări pentru 75 de lei

Vidra, un loc cu peisaje de poveste, perfect pentru mini-vacanţa de 1 mai

Delta, o destinație perfectă pentru vacanța de 1 Mai. Prețurile pentru cazare