Festival gastronomic la Craiova: ”Nu ai nevoie de tacâmuri”
Your browser doesn't support HTML5 video.
A fost explozie de arome, la Craiova, unde zeci de rulote cu mâncare au poposit, weekend-ul acesta, spre încântarea localnicilor.
Producător: "Ca alternativă la burger avem o arepa. Arepa este pâinica pe care am desfăcut-o ca un buzunar din făină de porumb alb făcută aici pe loc. Carnea de pui e marinată cu muștar dijon, după care se adaugă un sos de coriandru."
Andreea Martin, proprietarea unei rulote: "E un trend din ce în ce mai ascendent. Nu ai nevoie de tacamuri în a servi o quesadilla sau tacos."
Semn că oferta a fost variată, oamenii și-au îndreptat atenția și spre alte preparate.
Localnic: "Am luat ceva ce nu găsesc zi de zi, să zic. Berbecuț sau vită.” Reporter: ”Cum sunt prețurile? Piperate, dar e normal." Localnic: "Cam echivalentul prețurilor de la restaurant, dar încă o dată va spun că merită."
Preferate de gurmanzi rămân, însă, fructele de mare, gătite pe grătar sau prăjite în ulei.
Localnică: "Midiile pane sunt preferatele mele, delicioase și atmosfera îmi place. O zi de sărbătoare în care mai uităm grijile cotidiene."
Festivalul gastronomic, organizat la Craiova, își închide porțile duminică seara.
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
Sursa: Pro TV
Etichete: festival , craiova , mancare , rulota , street food
Dată publicare: 30-09-2018 07:49