Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival gastronomic la Craiova: ”Nu ai nevoie de tacâmuri”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Preparate inedite după reţete din toate colţurile lumii s-au întrecut în Craiova la festivalul de street food. Bătălia s-a dat între coaste, legume la wok, fructe de mare, celebrii burgeri, dar şi alte delicatese. Şi lupta nu a fost uşoară.

A fost explozie de arome, la Craiova, unde zeci de rulote cu mâncare au poposit, weekend-ul acesta, spre încântarea localnicilor.

Producător: "Ca alternativă la burger avem o arepa. Arepa este pâinica pe care am desfăcut-o ca un buzunar din făină de porumb alb făcută aici pe loc. Carnea de pui e marinată cu muștar dijon, după care se adaugă un sos de coriandru."

Andreea Martin, proprietarea unei rulote: "E un trend din ce în ce mai ascendent. Nu ai nevoie de tacamuri în a servi o quesadilla sau tacos."

Semn că oferta a fost variată, oamenii și-au îndreptat atenția și spre alte preparate.

Citește și
baloane, mures, aer cald, parada
Panică la un festival din Mureș. Șase baloane cu aer cald, duse de curenți în munți

Localnic: "Am luat ceva ce nu găsesc zi de zi, să zic. Berbecuț sau vită.” Reporter: ”Cum sunt prețurile? Piperate, dar e normal." Localnic: "Cam echivalentul prețurilor de la restaurant, dar încă o dată va spun că merită."

Preferate de gurmanzi rămân, însă, fructele de mare, gătite pe grătar sau prăjite în ulei.

Localnică: "Midiile pane sunt preferatele mele, delicioase și atmosfera îmi place. O zi de sărbătoare în care mai uităm grijile cotidiene."

Festivalul gastronomic, organizat la Craiova, își închide porțile duminică seara.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult