Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De Paște și 1 Mai, hotelurile deschise pe litoral sunt aproape rezervate. Care sunt prețurile

Your browser doesn't support HTML5 video.

După doi ani de restricții, românii vor în vacanță. De Paște și 1 Mai, hotelurile deschise pe litoral sunt aproape rezervate, iar reprezentanții acestora au pus la bătaie oferte.

Unii au menținut prețurile și le oferă locuri de parcare și șezlonguri gratis turiștilor.

Dar în Mamaia, de exemplu, pe plajele noi încă nu pot fi puse șezlonguri pe toată porțiunea.

Autoritățile speră că vor putea fi amenajate pe 1 Mai, când vor fi deschise și cluburile.

Pentru Paște, cele mai căutate au fost hotelurile din Mamaia.

Sebastian Puznava – managerul unui hotel din Mamaia: "Un pachet de Paște costă 1150 de lei, include trei nopți de cazare pentru două persoane cu mic dejun, inclusiv masa de Paște.”

De 1 mai, sunt așteptați și mai mulți turiști. Aici, de exemplu trei sferturi dintre camere sunt ocupate.

Citește și
peste
Peștele, la mare căutare. La ce detalii trebuie să fim atenți când îl cumpărăm din piață

Paul Marin – managerul unui hotel din Mamaia: "Eu nu am ținut să îmi ridic prețurile, le-am lăsat la fel ca anul trecut, o cameră dublă 330 de lei la care adaug loc de parcare gratuit, șezlong gratuit și mai nou avem și un salon de masaj pentru turiștii hotelului."

Ștefan Necula – managerul unei agenții de turism: "Pentru 1 Mai, prețurile pornesc de la 162 de lei pe noapte la un hotel de 2 stele în Mamaia pentru 2 adulți, în timp ce în sudul litoralului în Eforie Nord pornesc de la 116 lei pe noapte, tot așa pentru doi adulți. "

O vacanță de 1 mai, în Eforie Nord, vă costă aproape 600 de lei, cu mic dejun, la un hotel de 4 stele, trei nopți. În salbă de stațiuni mai sunt locuri și în Neptun sau Costinești. În timp ce Vama Veche este aproape în întregime ocupată.

Andrei Miclău - managerul unui hotel din Vama Veche: "Undeva din februarie s-au epuizat cam 90%, am rămas cu niște fracții pe care la 1 aprilie nu ne mai puteam baza, asta ne-a făcut și să luăm decizia să deschidem de Paști, deja am vândut 30% și credem că va fi plin.”

Dacă de Paște va fi mai degrabă liniște, de 1 Mai litoralul va fremăta.

De 1 Mai, toate cluburile din nordul stațiunii Mamaia vor fi deschise și vor organiza petreceri. Tot aici va avea loc și un festival gastronomic și un festival de muzică electronică, unde sunt așteptați mii de participanți.

În Vama Veche se vor deschide beach-barurile, se vor organiza concerte, iar petrecerile se vor întinde până la rasărit.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult