Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât costă un Revelion pe Litoral. Reacţia unui turist care a intrat în apă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care iubesc marea pot petrece un Revelion de neuitat pe litoral. Gazdele au pregătit meniuri sofisticate, petreceri cu spumă, iar vremea frumoasă intră și ea în meniul de Anul Nou.

Turiştii sosiţi pe Litoral pentru Revelion s-au bucurat astăzi de soare pe plajă. Cei mai curajoşi s-au avântat însă în valuri.

„E foarte bună pentru înotat! acum sunt cam la a cincea baie şi sunt cam obosit dar mai devreme am stat mai mult dar în orice caz e foarte caldă pentru perioada asta. Are 9-10 grade. normal trebuia să aibă 2 – 3”, spune un bărbat care a intrat în valuri.

 

Cât costă un sejur de Revelion la Eforie Nord

 

În timp ce turiştii se bucura de vremea primăvăratica, în hoteluri e forfota. Gazdele pregătesc petrecerile pentru Anul nou. La acest hotel din Eforie Nord, sejurul costă 1.600 de lei de persoană.

În Mamaia, rezervările s-au făcut din timp. Mulţi turişti au cumpărat doar ofertele de cazare, dar vor petrece noaptea dintre ani în cluburi. De Revelion sunt aşteptaţi peste 1000 de turişti pe Litoral, potrivit federaţiei patronatelor din turism.

Citește și
recuperatori
Recuperatorii lansează prin SMS ofertă de Crăciun: plătești doar jumătate până de Revelion

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult