Recuperatorii lansează prin SMS ofertă de Crăciun: plătești doar jumătate până de Revelion

25-12-2019 15:18

recuperatori

Companii de recuperare a creanțelor, care îi "terorizează" cu telefoane pe datornici, le-au trimis acestora, în ultima săptămână, mesaje în care li se spune că dacă plătesc înainte de Revelion, li se scade jumătate din datorie, scrie profit.ro.

Promoțiile sunt valabile doar în perioda sărbătătorilor de iarnă, pentru că dacă nu achită acum, debitorii intră în noul an cu toată vechea datorie.

Relația datornicului cu companiile specializate în recuperările de creanțe este una aproape personală, pentru că în funcție de cât de repede își plătește datoria, acesta poate beneficia de anumite reduceri sau eșalonări.

Mai nou, conform datelor Profit.ro, companiile de recuperări de creanțe au început să lanseze promoții și de sărbători, pentru cei dispuși să plătească în această perioadă, și le trimit oferte prin SMS datornicilor. "Noi tot timpul avem campanii de reduceri ale datoriilor, dar cele mai mari reduceri din an, de până la 50%, sunt acum, de Crăciun", a declarat pentru Profit.ro un reprezentant al Intrum. Articolul integral, pe profit.ro. 

Sursa: profit.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO